Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta

Splet nam danes omogoča izpolnitev najrazličnejših poslovnih idej. V tokratni rubriki poslovna priložnost vam predstavljamo GemKitty.com, spletno stran, na kateri si lahko pripadnice nežnejšega spola same oblikujejo nakit.
Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta

Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta (Vir slike: coolbusinessideas.com).

GemKitty.com je podjetje, ki svojim strankam omogoča oblikovanje lastnega nakita.

S pomočjo spletne aplikacije se stranke znajdejo v virtualnem studiu, kjer si lahko po svojem okusu ustvarijo svoj naslednji najljubši par uhanov.

Aplikacija je primerna tudi za moške, ki želijo kupiti unikatno darilo, saj so omogočena tudi priporočila za najboljše kombinacije.

Cene za ogrlice se gibljejo med 47 in 191 ameriškimi dolarji, cene za uhane pa med 38 in 78 dolarji, kar za mnoge predstavlja luksuz, ki si ga lahko privoščijo.

Vir: Sim, Marcel. Custom Gems from GemKitty. Coolbusinessideas.com, 12.4.2011.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje