Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta

Splet nam danes omogoča izpolnitev najrazličnejših poslovnih idej. V tokratni rubriki poslovna priložnost vam predstavljamo GemKitty.com, spletno stran, na kateri si lahko pripadnice nežnejšega spola same oblikujejo nakit.
Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta

Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta (Vir slike: coolbusinessideas.com).

GemKitty.com je podjetje, ki svojim strankam omogoča oblikovanje lastnega nakita.

S pomočjo spletne aplikacije se stranke znajdejo v virtualnem studiu, kjer si lahko po svojem okusu ustvarijo svoj naslednji najljubši par uhanov.

Aplikacija je primerna tudi za moške, ki želijo kupiti unikatno darilo, saj so omogočena tudi priporočila za najboljše kombinacije.

Cene za ogrlice se gibljejo med 47 in 191 ameriškimi dolarji, cene za uhane pa med 38 in 78 dolarji, kar za mnoge predstavlja luksuz, ki si ga lahko privoščijo.

Vir: Sim, Marcel. Custom Gems from GemKitty. Coolbusinessideas.com, 12.4.2011.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje