Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta

Splet nam danes omogoča izpolnitev najrazličnejših poslovnih idej. V tokratni rubriki poslovna priložnost vam predstavljamo GemKitty.com, spletno stran, na kateri si lahko pripadnice nežnejšega spola same oblikujejo nakit.
Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta

Poslovna priložnost: Oblikovanje lastnega nakita preko spleta (Vir slike: coolbusinessideas.com).

GemKitty.com je podjetje, ki svojim strankam omogoča oblikovanje lastnega nakita.

S pomočjo spletne aplikacije se stranke znajdejo v virtualnem studiu, kjer si lahko po svojem okusu ustvarijo svoj naslednji najljubši par uhanov.

Aplikacija je primerna tudi za moške, ki želijo kupiti unikatno darilo, saj so omogočena tudi priporočila za najboljše kombinacije.

Cene za ogrlice se gibljejo med 47 in 191 ameriškimi dolarji, cene za uhane pa med 38 in 78 dolarji, kar za mnoge predstavlja luksuz, ki si ga lahko privoščijo.

Vir: Sim, Marcel. Custom Gems from GemKitty. Coolbusinessideas.com, 12.4.2011.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje