Poslovna priložnost: ogromen peskovnik

Pred nekaj leti je Ed Mumm odkupil večje zemljišče ter za oblikovanje terena najel rovokopače in buldožerje. Kmalu je ugotovil, da je upravljanje teh strojev zelo zabavno in da bi bili ljudje za tovrstno izkušnjo pripravljeni plačati.
Poslovna priložnost: ogromen peskovnik

Delovni stroji lahko ponujajo obilo zabave.

Ed Mumm je v podjetje s pomenljivim imenom Dig This vložil ogromno sredstev, saj je le za nakup zemljišča in primernih strojev odštel kar 500.000 dolarjev. Tudi pri iskanju zavarovanja je imel nemalo težav, a je na koncu le podpisal pogodbo za 15.000 dolarjev letno.

Mumm strankam ponuja ogromen prostor, v katerem imajo možnost upravljanja delovnih strojev, kot so na primer buldožerji in rovokopači. Tako lahko stranke v zemlji skopljejo ogromno luknjo ali pa premikajo enotonske skale. Nad močjo, katero pridobijo s strojem, so bili navdušeni prav vsi. Stroje lahko upravlja kdor koli, kar dokazuje tudi 84-letna upokojenka, ena izmed strank. Da ne pride do nesreč, stranke na začetku prek walkee-talkijev vodijo izkušeni inštruktorji in jim pomagajo pri upravljanju ogromnih strojev.

Zaenkrat je imel Mumm 90 strank, dobiček seveda še ni presegel vloženega denarja. Mumm pa si zaslužek obeta že v prihodnjem letu, saj se pojavlja čedalje več ljudi, ki so nad njegovo idejo navdušeni. Cene so sicer zasoljene, saj Mumm za nekajurno igranje zaračuna od 280 do 650 dolarjev, a užitek je zagotovljen in ljudje so za to pripravljeni plačati.

 

Vir: TheWallStreetJournal

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje