Poslovna priložnost: okusni tee-ji

Nekateri igralci golfa imajo razvado, da med čakanjem na igro, grizljajo tee (lesena palička, na katero postavimo žogico). Dva podjetnika sta pripeljala to razvado do okusnega tee-ja, ki ga imate lahko brez skrbi v ustih.
Poslovna priložnost: okusni tee-ji

Okusni tee-ji, ko čakate pred svojo igro.

Klasični tee-ji so namreč lakirani in zato neprijazni zdravju. Tasty Golf Tees so izdelani iz lesa, imajo pa tudi enega od štirih različnih okusov: češnja, mint, jagoda, grozdje. Poleg tega omenjajo tudi zmanjšanje grizljanje hrane in kajenja med igro. Seveda sledijo vsem zapovedim za varno izdelavo.

Bi se morda kdo poskusil v maloprodaji v Sloveniji? 😉

 

Vir:  Don The Idea Guy

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje