Poslovna priložnost: Planirajte odmore med filmom

Avtor — 04.06.2009
Malo za šalo in malo zares: Spletna stran RunPee.com omogoča načrtovanje WC odmorov med filmom, ki si ga nameravate ogledati in s tem prepreči, da bi zamudili zanimive prizore.
Poslovna priložnost: Planirajte odmore med filmom

Izkoristite nezanimive prizore med filmom za odmor.

Na spletni strani si lahko ogledate, kdaj se bo v filmu, ki si ga nameravate ogledati, pojavil prizor, ki ga lahko zamudite in koliko časa imate na voljo do zanimivega dela filma. Ta čas lahko npr. izkoristite za odhod na stranišče. Če zanimiv prizor vseeno zamudite, pa si lahko na strani preberete tudi kaj se je med vašo odsotnostjo v filmu zgodilo. Stran poleg tega ponuja še mnogo drugih funkcij, kot so npr. opomniki.

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje