Poslovna priložnost: Planirajte odmore med filmom

Malo za šalo in malo zares: Spletna stran RunPee.com omogoča načrtovanje WC odmorov med filmom, ki si ga nameravate ogledati in s tem prepreči, da bi zamudili zanimive prizore.
Poslovna priložnost: Planirajte odmore med filmom

Izkoristite nezanimive prizore med filmom za odmor.

Na spletni strani si lahko ogledate, kdaj se bo v filmu, ki si ga nameravate ogledati, pojavil prizor, ki ga lahko zamudite in koliko časa imate na voljo do zanimivega dela filma. Ta čas lahko npr. izkoristite za odhod na stranišče. Če zanimiv prizor vseeno zamudite, pa si lahko na strani preberete tudi kaj se je med vašo odsotnostjo v filmu zgodilo. Stran poleg tega ponuja še mnogo drugih funkcij, kot so npr. opomniki.

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje