Poslovna priložnost: Postanite osebni trener

Avtor — 27.03.2009
Kako združiti zdravo s koristnim? Preprosto, svoj hobi pretvorite v posel pri tem pa zaslužite nekaj denarja.
Poslovna priložnost: Postanite osebni trener

Priložnost za zdravo zabavo

Prav to je naredila Lisa Druxman in svoje veselje do rekreacije in zdravega življenja pretvorila v milijonski posel. Kot novopečena mamica je Lisa v tem videla enkratno poslovno priložnost. Delo osebne trenerke ji je omogočilo zaslužek, ostajanje v formi, hkrati pa je lahko pomagala drugim mamicam, da pridejo nazaj v formo in kvalitetno preživljajo čas s svojim otrokom.

Tako je Lisa ustanovila podjetje Stroller Strides. S tem ji je uspelo zapolniti potrebo mnogih žensk. Združitev posla in rekreacije je postala zelo uspešna rešitev. Začela je z nekaj strankami iz soseščine, kmalu pa dosegla milijonski uspeh.

Lisina ponudba 12 tečajev, ki se jih je udeleževalo 1000 mamic, je sčasoma postala tako iskana, da je bil čas za korak naprej. Odločila se je za franšizno poslovanje in svojo prvo franšizo predala bivši tečajnici. Osnovala je 10 “beta” lokacij po vsej ZDA, da bi lahko preizkusila delovanje in povpraševanje po tečajih v drugih mestih. Danes ima podjetje Stroller Strides 200 franšiz po vseh ZDA.  

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>

Vse za podjetje