Poslovna priložnost: Postanite osebni trener

Kako združiti zdravo s koristnim? Preprosto, svoj hobi pretvorite v posel pri tem pa zaslužite nekaj denarja.
Poslovna priložnost: Postanite osebni trener

Priložnost za zdravo zabavo

Prav to je naredila Lisa Druxman in svoje veselje do rekreacije in zdravega življenja pretvorila v milijonski posel. Kot novopečena mamica je Lisa v tem videla enkratno poslovno priložnost. Delo osebne trenerke ji je omogočilo zaslužek, ostajanje v formi, hkrati pa je lahko pomagala drugim mamicam, da pridejo nazaj v formo in kvalitetno preživljajo čas s svojim otrokom.

Tako je Lisa ustanovila podjetje Stroller Strides. S tem ji je uspelo zapolniti potrebo mnogih žensk. Združitev posla in rekreacije je postala zelo uspešna rešitev. Začela je z nekaj strankami iz soseščine, kmalu pa dosegla milijonski uspeh.

Lisina ponudba 12 tečajev, ki se jih je udeleževalo 1000 mamic, je sčasoma postala tako iskana, da je bil čas za korak naprej. Odločila se je za franšizno poslovanje in svojo prvo franšizo predala bivši tečajnici. Osnovala je 10 “beta” lokacij po vsej ZDA, da bi lahko preizkusila delovanje in povpraševanje po tečajih v drugih mestih. Danes ima podjetje Stroller Strides 200 franšiz po vseh ZDA.  

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje