Poslovna priložnost: Postanite osebni trener

Kako združiti zdravo s koristnim? Preprosto, svoj hobi pretvorite v posel pri tem pa zaslužite nekaj denarja.
Poslovna priložnost: Postanite osebni trener

Priložnost za zdravo zabavo

Prav to je naredila Lisa Druxman in svoje veselje do rekreacije in zdravega življenja pretvorila v milijonski posel. Kot novopečena mamica je Lisa v tem videla enkratno poslovno priložnost. Delo osebne trenerke ji je omogočilo zaslužek, ostajanje v formi, hkrati pa je lahko pomagala drugim mamicam, da pridejo nazaj v formo in kvalitetno preživljajo čas s svojim otrokom.

Tako je Lisa ustanovila podjetje Stroller Strides. S tem ji je uspelo zapolniti potrebo mnogih žensk. Združitev posla in rekreacije je postala zelo uspešna rešitev. Začela je z nekaj strankami iz soseščine, kmalu pa dosegla milijonski uspeh.

Lisina ponudba 12 tečajev, ki se jih je udeleževalo 1000 mamic, je sčasoma postala tako iskana, da je bil čas za korak naprej. Odločila se je za franšizno poslovanje in svojo prvo franšizo predala bivši tečajnici. Osnovala je 10 “beta” lokacij po vsej ZDA, da bi lahko preizkusila delovanje in povpraševanje po tečajih v drugih mestih. Danes ima podjetje Stroller Strides 200 franšiz po vseh ZDA.  

 

Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje