Poslovna priložnost: postavljanje prazničnih lučk

Mogoče malce izven sezone, a vendar odlična ideja, ki je uspela v ZDA. Bob Martin je začel s svojim garažnim poslom, ko je videl, kako neprijetno je ljudem postavljati praznično razsvetljavo.
Poslovna priložnost: postavljanje prazničnih lučk

Birght Ideas Inc.

Vložil je le 2.500$ in s tem kupil lučke, oglaševalske table, lestev ipd. S sponzoriranjem razsvetljave pri vhodu v lokalno televizijsko hišo in nagradami, ki jih je delil v radijskih oddajah, si je pridobil dovolj izpostavljenosti, da je posel dobil zagon.

Po koncu zime se je začel ukvarjati s celoletno razsvetljavo, podjetje pa sedaj nudi visok razpon hišne razsvetljave ter seveda tudi praznične dekoracije.

Leta 2006 so imeli dva salona in štiri skladišča v Illinoisu. Načrtovali so kar 2 milijona dolarjev prihodkov!

 

Vir: Business Opportunites Weblog

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje