Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke

Slikanje plišastih igračk pred svetovnimi znamenitostmi je že dolgo popularno, a podjetje Furry Toys Tours je šlo še dlje. Ljudem nudi priložnost, da svoje plišaste prijatelje pošljejo na zaslužen dopust v Pariz, iz koder se vrnejo z zanimivimi fotografijami.
Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke

Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke (slika: sxc.hu).

Podjetje Furry Toys Tours je kot dopolnilno dejavnost ustanovil Denis Gerber, sicer uslužbenec v banki. Idejo je dobil v filmu Amélie, kjer dekle ukrade očetovega vrtnega palčka in ga s pomočjo prijateljice stevardese pošlje po svetu. Nedolgo zatem oče prične dobivati skrivnostne fotografije vrtnega palčka z različnih destinacij.

Potovalna agencija nudi storitve vsem tistim, ki bi radi svojim plišastim igračkam ponudili darilo, a želijo prihraniti potne stroške zase ali pa jih potovanje preprosto ne zanima. Na potovanje lahko pošljejo plišaste igračke, ne glede na starost, raso, barvo ali nacionalnost. V zameno za 100 evrov in poštnino plišasta igračka “doživi” potovanje po mestu, fotografiranje pred različnimi znamenitostmi, piknik, kosilo, pripadajo pa jim tudi odmori za čaj.

Osnovni paket zajema sedemdnevno potovanje v 16 najbolj znanih turističnih destinacij Pariza, med njimi so Eifflov stolp, Notradamska cerkev in Louvre. Za dodatnih 50 evrov podjetje nudi štiridnevno tematsko obarvano potovanje, kjer lahko lastniki izbirajo med umetnostjo, zgodovino, Da Vincijevo kodo in drugimi tematsko obarvanimi potovanji.

Lastniki so o potovanju svojih ljubljencev dnevno obveščeni preko fotografij, ki jih prejmejo prek e-maila, nekatere izmed njih pa so objavljene tudi na Facebooku. Lastnik skupno dobi vsaj 30 fotografij, poleg tega pa še certifikat o opravljenem potovanju in manjši spominek iz Pariza.

Vir: Wired.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje