Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke

Slikanje plišastih igračk pred svetovnimi znamenitostmi je že dolgo popularno, a podjetje Furry Toys Tours je šlo še dlje. Ljudem nudi priložnost, da svoje plišaste prijatelje pošljejo na zaslužen dopust v Pariz, iz koder se vrnejo z zanimivimi fotografijami.
Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke

Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke (slika: sxc.hu).

Podjetje Furry Toys Tours je kot dopolnilno dejavnost ustanovil Denis Gerber, sicer uslužbenec v banki. Idejo je dobil v filmu Amélie, kjer dekle ukrade očetovega vrtnega palčka in ga s pomočjo prijateljice stevardese pošlje po svetu. Nedolgo zatem oče prične dobivati skrivnostne fotografije vrtnega palčka z različnih destinacij.

Potovalna agencija nudi storitve vsem tistim, ki bi radi svojim plišastim igračkam ponudili darilo, a želijo prihraniti potne stroške zase ali pa jih potovanje preprosto ne zanima. Na potovanje lahko pošljejo plišaste igračke, ne glede na starost, raso, barvo ali nacionalnost. V zameno za 100 evrov in poštnino plišasta igračka “doživi” potovanje po mestu, fotografiranje pred različnimi znamenitostmi, piknik, kosilo, pripadajo pa jim tudi odmori za čaj.

Osnovni paket zajema sedemdnevno potovanje v 16 najbolj znanih turističnih destinacij Pariza, med njimi so Eifflov stolp, Notradamska cerkev in Louvre. Za dodatnih 50 evrov podjetje nudi štiridnevno tematsko obarvano potovanje, kjer lahko lastniki izbirajo med umetnostjo, zgodovino, Da Vincijevo kodo in drugimi tematsko obarvanimi potovanji.

Lastniki so o potovanju svojih ljubljencev dnevno obveščeni preko fotografij, ki jih prejmejo prek e-maila, nekatere izmed njih pa so objavljene tudi na Facebooku. Lastnik skupno dobi vsaj 30 fotografij, poleg tega pa še certifikat o opravljenem potovanju in manjši spominek iz Pariza.

Vir: Wired.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
MP dogodek: Koliko me stane podjetje?

Pred odpiranjem podjetja se bodočemu podjetniku poraja mnogo vprašanj. Postopek odprtja, prispevki, davki, oblika... Na podlagi desetletnih izkušenj smo zbrali najpogostejša vprašanja in jih zapakirali v izobraževanje, na katerem bo tudi možnost za vaša vprašanja.
Preberite več >>

Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

27.09.2017 od 13:00 do 16:00
Delavnica: Razkrite skrivnosti s.p. in d.o.o. za začetnike

Vstop v svet podjetništva je za posameznika zelo velik korak. Za razliko od zaposlitve je namreč odgovoren tako za razvoj produkta in marketing kot tudi za celotno birokracijo.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje ter superiorna organiziranost vedno vodili na vrh in do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

Vse za podjetje