Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke

Slikanje plišastih igračk pred svetovnimi znamenitostmi je že dolgo popularno, a podjetje Furry Toys Tours je šlo še dlje. Ljudem nudi priložnost, da svoje plišaste prijatelje pošljejo na zaslužen dopust v Pariz, iz koder se vrnejo z zanimivimi fotografijami.
Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke

Poslovna priložnost: potovalna agencija za plišaste igračke (slika: sxc.hu).

Podjetje Furry Toys Tours je kot dopolnilno dejavnost ustanovil Denis Gerber, sicer uslužbenec v banki. Idejo je dobil v filmu Amélie, kjer dekle ukrade očetovega vrtnega palčka in ga s pomočjo prijateljice stevardese pošlje po svetu. Nedolgo zatem oče prične dobivati skrivnostne fotografije vrtnega palčka z različnih destinacij.

Potovalna agencija nudi storitve vsem tistim, ki bi radi svojim plišastim igračkam ponudili darilo, a želijo prihraniti potne stroške zase ali pa jih potovanje preprosto ne zanima. Na potovanje lahko pošljejo plišaste igračke, ne glede na starost, raso, barvo ali nacionalnost. V zameno za 100 evrov in poštnino plišasta igračka “doživi” potovanje po mestu, fotografiranje pred različnimi znamenitostmi, piknik, kosilo, pripadajo pa jim tudi odmori za čaj.

Osnovni paket zajema sedemdnevno potovanje v 16 najbolj znanih turističnih destinacij Pariza, med njimi so Eifflov stolp, Notradamska cerkev in Louvre. Za dodatnih 50 evrov podjetje nudi štiridnevno tematsko obarvano potovanje, kjer lahko lastniki izbirajo med umetnostjo, zgodovino, Da Vincijevo kodo in drugimi tematsko obarvanimi potovanji.

Lastniki so o potovanju svojih ljubljencev dnevno obveščeni preko fotografij, ki jih prejmejo prek e-maila, nekatere izmed njih pa so objavljene tudi na Facebooku. Lastnik skupno dobi vsaj 30 fotografij, poleg tega pa še certifikat o opravljenem potovanju in manjši spominek iz Pariza.

Vir: Wired.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje