Poslovna priložnost: Prevoz do doma z vašim avtomobilom

Podjetje iz Atlante ponuja storitev, kjer se zaposleni z motorjem pripelje do stranke in jo nato z njenim lastnim avtomobilom odpelje do doma. Ob vse višjih kaznih za vožnjo pod vplivom alkohola in visokih cenah taksijev je storitev še kako uporabna.
Poslovna priložnost: Prevoz do doma z vašim avtomobilom

Namesto vožnje pod vplivom alkohola, dosti ljudi izbere Zingo.

Ker ljudje vedno najdejo denar za pijačo, imajo zaposleni v Zingovih franšizah kljub slabim ekonomskim razmeram še vedno dosti dela. Iz začetnih šestih poslovalnic se je podjetje razvilo v verigo z 20 poslovalnicami v mnogih ameriških državah. Število strank in mesečni prihodki se vztrajno povečujejo, povpraševanje pa je še večje v času praznikov in pomembnih tekem. Cena storitve je 10 dolarjev za prihod zaposlenega in nato 3 dolarje za vsako prevoženo miljo. Povprečna cena prevoza se giblje okoli 23,3 dolarja.

Kako storitev poteka? Zaposleni se z zložljivim motorjem pripelje do stranke, ki je prej poklicala centralnega dispečerja. Nato zaposleni zloži motor, ga spravi v prtljažnik in stranko z njenim avtomobilom odpelje do doma. Nato se z motorjem odpelje na naslednjo nalogo. Zingovi vozniki imajo vozniško dovoljenje in znajo upravljati tako vozila z ročnim kot z avtomatskim menjalnikom. Preveri se tudi njihovo preteklost in jih testira za droge.

Če se vam zdi ideja zanimiva in se odločite vpeljati storitev tudi v Slovenijo, boste za odprtje franšize morali plačati med 10.000 in 50.000 dolarjev.

 

 

Vir: TampaBay

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje