Poslovna priložnost: Prevoz do doma z vašim avtomobilom

Podjetje iz Atlante ponuja storitev, kjer se zaposleni z motorjem pripelje do stranke in jo nato z njenim lastnim avtomobilom odpelje do doma. Ob vse višjih kaznih za vožnjo pod vplivom alkohola in visokih cenah taksijev je storitev še kako uporabna.
Poslovna priložnost: Prevoz do doma z vašim avtomobilom

Namesto vožnje pod vplivom alkohola, dosti ljudi izbere Zingo.

Ker ljudje vedno najdejo denar za pijačo, imajo zaposleni v Zingovih franšizah kljub slabim ekonomskim razmeram še vedno dosti dela. Iz začetnih šestih poslovalnic se je podjetje razvilo v verigo z 20 poslovalnicami v mnogih ameriških državah. Število strank in mesečni prihodki se vztrajno povečujejo, povpraševanje pa je še večje v času praznikov in pomembnih tekem. Cena storitve je 10 dolarjev za prihod zaposlenega in nato 3 dolarje za vsako prevoženo miljo. Povprečna cena prevoza se giblje okoli 23,3 dolarja.

Kako storitev poteka? Zaposleni se z zložljivim motorjem pripelje do stranke, ki je prej poklicala centralnega dispečerja. Nato zaposleni zloži motor, ga spravi v prtljažnik in stranko z njenim avtomobilom odpelje do doma. Nato se z motorjem odpelje na naslednjo nalogo. Zingovi vozniki imajo vozniško dovoljenje in znajo upravljati tako vozila z ročnim kot z avtomatskim menjalnikom. Preveri se tudi njihovo preteklost in jih testira za droge.

Če se vam zdi ideja zanimiva in se odločite vpeljati storitev tudi v Slovenijo, boste za odprtje franšize morali plačati med 10.000 in 50.000 dolarjev.

 

 

Vir: TampaBay

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje