Poslovna priložnost: Priročne svetilke

Predstavljamo vam priročne svetilke, ki si jih namestite na roke in s tem izboljšate vidljivost pri določenih ročnih opravilih.
Poslovna priložnost: Priročne svetilke

So “priročne” svetilke bolj priročne od naglavnih svetilk? (vir slike: http://www.coolbusinessideas.com/)

Na trgu je veliko naglavnih svetilk, s katerimi si lahko pomagate pri različnih opravilih, vendar je njihova slabost ta, da svetijo zgolj v smer, kamor imate obrnjeno glavo. Prav tako nastane problem, če želite predmet opazovati od blizu – saj je le ta preveč osvetljen.

Zgoraj omenjene probleme lahko rešite s priročnimi svetilkami, ki jih namestite na roke (nekje v višini komolcev). Prednost priročnih svetilk je v tem, da vedno osvetljujejo predmet, ki ga popravljate oz. imate z njim opravka. Prav tako je osvetlitev toliko boljša, saj prihaja iz dveh smeri (v kolikor imate na vsaki roki po eno svetilko).

 

Vir: coolbusinessideas.com

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje