Poslovna priložnost: Priročne svetilke

Avtor — 22.10.2010
Predstavljamo vam priročne svetilke, ki si jih namestite na roke in s tem izboljšate vidljivost pri določenih ročnih opravilih.
Poslovna priložnost: Priročne svetilke

So “priročne” svetilke bolj priročne od naglavnih svetilk? (vir slike: http://www.coolbusinessideas.com/)

Na trgu je veliko naglavnih svetilk, s katerimi si lahko pomagate pri različnih opravilih, vendar je njihova slabost ta, da svetijo zgolj v smer, kamor imate obrnjeno glavo. Prav tako nastane problem, če želite predmet opazovati od blizu – saj je le ta preveč osvetljen.

Zgoraj omenjene probleme lahko rešite s priročnimi svetilkami, ki jih namestite na roke (nekje v višini komolcev). Prednost priročnih svetilk je v tem, da vedno osvetljujejo predmet, ki ga popravljate oz. imate z njim opravka. Prav tako je osvetlitev toliko boljša, saj prihaja iz dveh smeri (v kolikor imate na vsaki roki po eno svetilko).

 

Vir: coolbusinessideas.com

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje