Poslovna priložnost: Revolucionarna vreča

Avtor — 11.09.2008
Zakonca iz Antiga sta imela dovolj težkih zabojnikov za smeti in vreč, ki se pogosto strgajo. Ustvarila sta Bag-A-Lot, vrečo s priročnim držalom, katera v Ameriki že postaja hit.
Poslovna priložnost: Revolucionarna vreča

Domiseln izdelek zakoncev Zima v Ameriki že postaja hit.

Trace in Penny Zima sta imela veliko težav s praznjenjem zabojnika za smeti, saj sta težko vrečo ob vlečenju iz velikega zabojnika večkrat strgala. Navadno vrečo za smeti sta nekoliko priredila in tako ustvarila Bag-A-Lot, revolucionarno vrečo z držalom, ki za uporabo ne potrebuje zabojnika. 

Vreča se danes uporablja na mnogo načinov, kljub temu, da je bila prvotno namenjena za shrambo smeti. Ljudje jo uporabljajo za hranjenje sezonskih oblačil ali za pospravljanje odpadnega listja z vrta. Uporaba je zelo preprosta, saj se vreča zaradi posebnega stojala hitro pritrdi na vsako drevo ali ograjo.

Vreči Bag-A-Lot mnogi pripisujejo velik potencial, tudi sicer v Ameriki že postaja hit.

 

Vir: Antigo Daily Journal

Oznake:
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>