Poslovna priložnost: Revolucionarna vreča

Zakonca iz Antiga sta imela dovolj težkih zabojnikov za smeti in vreč, ki se pogosto strgajo. Ustvarila sta Bag-A-Lot, vrečo s priročnim držalom, katera v Ameriki že postaja hit.
Poslovna priložnost: Revolucionarna vreča

Domiseln izdelek zakoncev Zima v Ameriki že postaja hit.

Trace in Penny Zima sta imela veliko težav s praznjenjem zabojnika za smeti, saj sta težko vrečo ob vlečenju iz velikega zabojnika večkrat strgala. Navadno vrečo za smeti sta nekoliko priredila in tako ustvarila Bag-A-Lot, revolucionarno vrečo z držalom, ki za uporabo ne potrebuje zabojnika. 

Vreča se danes uporablja na mnogo načinov, kljub temu, da je bila prvotno namenjena za shrambo smeti. Ljudje jo uporabljajo za hranjenje sezonskih oblačil ali za pospravljanje odpadnega listja z vrta. Uporaba je zelo preprosta, saj se vreča zaradi posebnega stojala hitro pritrdi na vsako drevo ali ograjo.

Vreči Bag-A-Lot mnogi pripisujejo velik potencial, tudi sicer v Ameriki že postaja hit.

 

Vir: Antigo Daily Journal

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje