Poslovna priložnost: zavojček za 1 cigareto

Avtor — 21.03.2011
Na tržišču se pojavljajo vedno novi proizvodi in nove storitve. Nekateri so zgolj stare zamisli v novi preobleki, spet drugi so popolnoma novi izumi. Tokrat vam predstavljamo produkt, ki je namenjen vsem kadilcem, ki bi se te navade radi znebili.
Poslovna priložnost: zavojček za 1 cigareto

Poslovna priložnost: zavojček za 1 cigareto (slika: coolbusinessideas.com).

Izdelek se imenuje 1Z in je zavojček za cigarete, ki vsebuje zgolj eno cigareto, dve vžigalici in žvečilni gumi.

1Z je namenjen vsem, ki bi se radi počasi odvadili kajenja, saj temelji na predstavi, da zavojček, ki vsebuje samo eno cigareto, dodatno pomaga pri omejevanju števila pokajenih cigaret na dan.

Ta ideja predpostavlja, da naj bi uporaba takšnega zavojčka zmanjšala možnost, da se kadilec kmalu po prenehanju kajenja poda na pot, ki vodi do stare navade.

Vir: Sim, Marcel. One Cigarette Pack. Coolbusinessideas.com, 10.3.2011.

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje