Poslovna priložnost: zavojček za 1 cigareto

Na tržišču se pojavljajo vedno novi proizvodi in nove storitve. Nekateri so zgolj stare zamisli v novi preobleki, spet drugi so popolnoma novi izumi. Tokrat vam predstavljamo produkt, ki je namenjen vsem kadilcem, ki bi se te navade radi znebili.
Poslovna priložnost: zavojček za 1 cigareto

Poslovna priložnost: zavojček za 1 cigareto (slika: coolbusinessideas.com).

Izdelek se imenuje 1Z in je zavojček za cigarete, ki vsebuje zgolj eno cigareto, dve vžigalici in žvečilni gumi.

1Z je namenjen vsem, ki bi se radi počasi odvadili kajenja, saj temelji na predstavi, da zavojček, ki vsebuje samo eno cigareto, dodatno pomaga pri omejevanju števila pokajenih cigaret na dan.

Ta ideja predpostavlja, da naj bi uporaba takšnega zavojčka zmanjšala možnost, da se kadilec kmalu po prenehanju kajenja poda na pot, ki vodi do stare navade.

Vir: Sim, Marcel. One Cigarette Pack. Coolbusinessideas.com, 10.3.2011.

Oznake: , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje