Poslovna priložnost: šotor s sončnimi celicami

Na trgu lahko zasledite poplavo najrazličnejših oblik in vrst šotorov ter pripomočkov za taborjenje. Navsezadnje se svet spreminja in tudi taborjenje ni več takšno, kot je bilo še pred nekaj desetletji. S seboj boste zagotovo vzeli vsaj eno napravo, ki zahteva električno energijo.
Poslovna priložnost: šotor s sončnimi celicami

Poslovna priložnost: Šotor s sončnimi celicami. (Vir slike: sxc.hu)

Danes si vsakdo želi ostati v stiku z družino ali s prijatelji, podjetniki pa želijo vedeti, kaj se dogaja v njihovem podjetju.

Da bi ostali v stiku z zaposlenimi ali družino, pa potrebujete mobilni telefon, tablični računalnik ali kakšno podobno napravo. Nič hudega, boste rekli, napravo pač vzamem s seboj. Kaj pa, kadar se odpravite na taborjenje v divjino, kjer ni elektrike? V takem primeru vam bo prišel prav šotor, ki jo proizvaja kar sam.

Zanimiva poslovna ideja je nastala v sodelovanju z britanskim in ameriškim podjetjem.

Britanski mobilni operater Orange je v sodelovanju z ameriškim oblikovalskim podjetjem Kaleidoscope oblikoval šotor Orange Solar Concept Tent. Gre za visokotehnološki šotor, ki s pomočjo sončnih celic napaja vaše naprave z elektriko. Šotor je namenjen vsem, ki radi taborijo in doma ne puščajo mobilnih telefonov in podobnih naprav.

Visokotehnološki šotor lovi sončne žarke s pomočjo fotovoltaičnega blaga, ki ga sestavljajo posebne solarne niti všite v klasično blago za šotore. Orange Solar Concept Tent za kar najbolj učinkovito sledenje sončnim žarkom uporablja novo tehnologijo, s katero s pomočjo premikanja tekom celega dneva sledi sončnim žarkom.

Poleg zgoraj omenjenih značilnosti ima šotor tudi vgrajeno nadzorno središče za brezžični internet, brezžično napajanje baterij in LCD zaslon na dotik, preko katerega lahko preverite porabo in proizvodnjo elektrike.

Vir: business-opportunities

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje