Poslovna priložnost: šotor s sončnimi celicami

Na trgu lahko zasledite poplavo najrazličnejših oblik in vrst šotorov ter pripomočkov za taborjenje. Navsezadnje se svet spreminja in tudi taborjenje ni več takšno, kot je bilo še pred nekaj desetletji. S seboj boste zagotovo vzeli vsaj eno napravo, ki zahteva električno energijo.
Poslovna priložnost: šotor s sončnimi celicami

Poslovna priložnost: Šotor s sončnimi celicami. (Vir slike: sxc.hu)

Danes si vsakdo želi ostati v stiku z družino ali s prijatelji, podjetniki pa želijo vedeti, kaj se dogaja v njihovem podjetju.

Da bi ostali v stiku z zaposlenimi ali družino, pa potrebujete mobilni telefon, tablični računalnik ali kakšno podobno napravo. Nič hudega, boste rekli, napravo pač vzamem s seboj. Kaj pa, kadar se odpravite na taborjenje v divjino, kjer ni elektrike? V takem primeru vam bo prišel prav šotor, ki jo proizvaja kar sam.

Zanimiva poslovna ideja je nastala v sodelovanju z britanskim in ameriškim podjetjem.

Britanski mobilni operater Orange je v sodelovanju z ameriškim oblikovalskim podjetjem Kaleidoscope oblikoval šotor Orange Solar Concept Tent. Gre za visokotehnološki šotor, ki s pomočjo sončnih celic napaja vaše naprave z elektriko. Šotor je namenjen vsem, ki radi taborijo in doma ne puščajo mobilnih telefonov in podobnih naprav.

Visokotehnološki šotor lovi sončne žarke s pomočjo fotovoltaičnega blaga, ki ga sestavljajo posebne solarne niti všite v klasično blago za šotore. Orange Solar Concept Tent za kar najbolj učinkovito sledenje sončnim žarkom uporablja novo tehnologijo, s katero s pomočjo premikanja tekom celega dneva sledi sončnim žarkom.

Poleg zgoraj omenjenih značilnosti ima šotor tudi vgrajeno nadzorno središče za brezžični internet, brezžično napajanje baterij in LCD zaslon na dotik, preko katerega lahko preverite porabo in proizvodnjo elektrike.

Vir: business-opportunities

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje