Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Fancy Hands je spletna storitev tajništva in administracije. Ste si kdaj želeli plačati nekoga, zgolj zato, da je dosegljiv takrat, ko ga potrebujete? Takšno finančno dostopno storitev ponuja start-up iz New Yorka, Fancy Hands.
Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta. (Vir slike: sxc.hu)

Fancy Hands ponuja profesionalne administrativne storitve in storitve osebnih pomočnikov za vsakogar po ugodni ceni od 25 do 95 USD na mesec. Podjetje ima mrežo profesionalnih pogodbenikov po celi Ameriki, ki so vedno pripravljeni, da vam pomagajo. Ta vojska pomočnikov bo za vas naredila praktično karkoli, samo da jim ni treba zapustiti svoje pisalne mize.

Start-up podjetje Fancy Hands je specializirano za izvedbo raziskav, opravljanje telefonskih klicev in odgovarjanje na elektronsko pošto. Trenutno najbolj popularne zahteve strank so: dogovarjanje in usklajevanje sestankov, iskanje lokalnih storitev, transkript krajših video ali zvočnih posnetkov in izdelava seznamov.

Storitev lahko uporabljajo naročniki iz celega sveta, preko elektronske pošte, telefona ali Basecamp-a.

Podjetje Fancy Hands

Start-up podjetje Fancy Hands je ustanovil Ted Roden, na točki v svojem življenju, ko je bil najbolj zaposlen. Bil je polno zaposlen, dobil prvega otroka in pogodbo za knjigo – potreboval je nekoga, da mu pomaga z manjšimi vsakodnevnimi nalogami. Na tak način je Ted Roden ustanovil podjetje z namenom zadovoljevanja lastnih potreb.

Danes Fancy Hands zaposluje šest razvijalcev programske opreme, ki gradijo in vzdržujejo spletno stran podjetja, da le-ta funkcionira brez težav. Cilj podjetja je olajšati poslovanje drugim start-up podjetjem in vsem ostalim, ki so preveč zaposleni oz. je njihov čas preveč dragocen, da bi ga zapravljali na telefonu ali z administrativnimi deli.

Fancy Hands za svojo spletno storitev zaračunava 25 USD za 5 zahtev na mesec, 15 zahtev na mesec stane 45 USD in za neomejeno število zahtev zaračunava po 95 USD na mesec.

Poslovna priložnost za slovenski trg?

Morda so start-up podjetja v Sloveniji pripravljena na tovrstno storitev in lahko ideja o spletni administraciji za vas postane uspešen posel.

Vir: mashable.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje