Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Fancy Hands je spletna storitev tajništva in administracije. Ste si kdaj želeli plačati nekoga, zgolj zato, da je dosegljiv takrat, ko ga potrebujete? Takšno finančno dostopno storitev ponuja start-up iz New Yorka, Fancy Hands.
Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta. (Vir slike: sxc.hu)

Fancy Hands ponuja profesionalne administrativne storitve in storitve osebnih pomočnikov za vsakogar po ugodni ceni od 25 do 95 USD na mesec. Podjetje ima mrežo profesionalnih pogodbenikov po celi Ameriki, ki so vedno pripravljeni, da vam pomagajo. Ta vojska pomočnikov bo za vas naredila praktično karkoli, samo da jim ni treba zapustiti svoje pisalne mize.

Start-up podjetje Fancy Hands je specializirano za izvedbo raziskav, opravljanje telefonskih klicev in odgovarjanje na elektronsko pošto. Trenutno najbolj popularne zahteve strank so: dogovarjanje in usklajevanje sestankov, iskanje lokalnih storitev, transkript krajših video ali zvočnih posnetkov in izdelava seznamov.

Storitev lahko uporabljajo naročniki iz celega sveta, preko elektronske pošte, telefona ali Basecamp-a.

Podjetje Fancy Hands

Start-up podjetje Fancy Hands je ustanovil Ted Roden, na točki v svojem življenju, ko je bil najbolj zaposlen. Bil je polno zaposlen, dobil prvega otroka in pogodbo za knjigo – potreboval je nekoga, da mu pomaga z manjšimi vsakodnevnimi nalogami. Na tak način je Ted Roden ustanovil podjetje z namenom zadovoljevanja lastnih potreb.

Danes Fancy Hands zaposluje šest razvijalcev programske opreme, ki gradijo in vzdržujejo spletno stran podjetja, da le-ta funkcionira brez težav. Cilj podjetja je olajšati poslovanje drugim start-up podjetjem in vsem ostalim, ki so preveč zaposleni oz. je njihov čas preveč dragocen, da bi ga zapravljali na telefonu ali z administrativnimi deli.

Fancy Hands za svojo spletno storitev zaračunava 25 USD za 5 zahtev na mesec, 15 zahtev na mesec stane 45 USD in za neomejeno število zahtev zaračunava po 95 USD na mesec.

Poslovna priložnost za slovenski trg?

Morda so start-up podjetja v Sloveniji pripravljena na tovrstno storitev in lahko ideja o spletni administraciji za vas postane uspešen posel.

Vir: mashable.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje