Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Avtor — 14.06.2012
Fancy Hands je spletna storitev tajništva in administracije. Ste si kdaj želeli plačati nekoga, zgolj zato, da je dosegljiv takrat, ko ga potrebujete? Takšno finančno dostopno storitev ponuja start-up iz New Yorka, Fancy Hands.
Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta. (Vir slike: sxc.hu)

Fancy Hands ponuja profesionalne administrativne storitve in storitve osebnih pomočnikov za vsakogar po ugodni ceni od 25 do 95 USD na mesec. Podjetje ima mrežo profesionalnih pogodbenikov po celi Ameriki, ki so vedno pripravljeni, da vam pomagajo. Ta vojska pomočnikov bo za vas naredila praktično karkoli, samo da jim ni treba zapustiti svoje pisalne mize.

Start-up podjetje Fancy Hands je specializirano za izvedbo raziskav, opravljanje telefonskih klicev in odgovarjanje na elektronsko pošto. Trenutno najbolj popularne zahteve strank so: dogovarjanje in usklajevanje sestankov, iskanje lokalnih storitev, transkript krajših video ali zvočnih posnetkov in izdelava seznamov.

Storitev lahko uporabljajo naročniki iz celega sveta, preko elektronske pošte, telefona ali Basecamp-a.

Podjetje Fancy Hands

Start-up podjetje Fancy Hands je ustanovil Ted Roden, na točki v svojem življenju, ko je bil najbolj zaposlen. Bil je polno zaposlen, dobil prvega otroka in pogodbo za knjigo – potreboval je nekoga, da mu pomaga z manjšimi vsakodnevnimi nalogami. Na tak način je Ted Roden ustanovil podjetje z namenom zadovoljevanja lastnih potreb.

Danes Fancy Hands zaposluje šest razvijalcev programske opreme, ki gradijo in vzdržujejo spletno stran podjetja, da le-ta funkcionira brez težav. Cilj podjetja je olajšati poslovanje drugim start-up podjetjem in vsem ostalim, ki so preveč zaposleni oz. je njihov čas preveč dragocen, da bi ga zapravljali na telefonu ali z administrativnimi deli.

Fancy Hands za svojo spletno storitev zaračunava 25 USD za 5 zahtev na mesec, 15 zahtev na mesec stane 45 USD in za neomejeno število zahtev zaračunava po 95 USD na mesec.

Poslovna priložnost za slovenski trg?

Morda so start-up podjetja v Sloveniji pripravljena na tovrstno storitev in lahko ideja o spletni administraciji za vas postane uspešen posel.

Vir: mashable.com

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja

MP svetovanje

MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje. Preberite več >>

Pravno svetovanje

Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje. Preberite več >>

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Vabljeni na MP delavnico: Facebook oglaševanje

Tokrat se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje, Juretom Knehtlom, osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial. Preberite več >>

Vse za podjetje