Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Fancy Hands je spletna storitev tajništva in administracije. Ste si kdaj želeli plačati nekoga, zgolj zato, da je dosegljiv takrat, ko ga potrebujete? Takšno finančno dostopno storitev ponuja start-up iz New Yorka, Fancy Hands.
Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta

Poslovna priložnost: storitve administracije preko spleta. (Vir slike: sxc.hu)

Fancy Hands ponuja profesionalne administrativne storitve in storitve osebnih pomočnikov za vsakogar po ugodni ceni od 25 do 95 USD na mesec. Podjetje ima mrežo profesionalnih pogodbenikov po celi Ameriki, ki so vedno pripravljeni, da vam pomagajo. Ta vojska pomočnikov bo za vas naredila praktično karkoli, samo da jim ni treba zapustiti svoje pisalne mize.

Start-up podjetje Fancy Hands je specializirano za izvedbo raziskav, opravljanje telefonskih klicev in odgovarjanje na elektronsko pošto. Trenutno najbolj popularne zahteve strank so: dogovarjanje in usklajevanje sestankov, iskanje lokalnih storitev, transkript krajših video ali zvočnih posnetkov in izdelava seznamov.

Storitev lahko uporabljajo naročniki iz celega sveta, preko elektronske pošte, telefona ali Basecamp-a.

Podjetje Fancy Hands

Start-up podjetje Fancy Hands je ustanovil Ted Roden, na točki v svojem življenju, ko je bil najbolj zaposlen. Bil je polno zaposlen, dobil prvega otroka in pogodbo za knjigo – potreboval je nekoga, da mu pomaga z manjšimi vsakodnevnimi nalogami. Na tak način je Ted Roden ustanovil podjetje z namenom zadovoljevanja lastnih potreb.

Danes Fancy Hands zaposluje šest razvijalcev programske opreme, ki gradijo in vzdržujejo spletno stran podjetja, da le-ta funkcionira brez težav. Cilj podjetja je olajšati poslovanje drugim start-up podjetjem in vsem ostalim, ki so preveč zaposleni oz. je njihov čas preveč dragocen, da bi ga zapravljali na telefonu ali z administrativnimi deli.

Fancy Hands za svojo spletno storitev zaračunava 25 USD za 5 zahtev na mesec, 15 zahtev na mesec stane 45 USD in za neomejeno število zahtev zaračunava po 95 USD na mesec.

Poslovna priložnost za slovenski trg?

Morda so start-up podjetja v Sloveniji pripravljena na tovrstno storitev in lahko ideja o spletni administraciji za vas postane uspešen posel.

Vir: mashable.com

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje