Poslovna priložnost: Telefon v čevlju

Avtor — 02.02.2009
Paul Gardner-Stephen se je odločil, da bo idejo o čevlju in telefonu v enem, videno že v filmih, prenesel tudi v resničnost. Naprava bi imela daljšo življensko dobo baterij in bi bila lahko uporabna pri različnih nesrečah.
Poslovna priložnost: Telefon v čevlju

Stvari iz znanstveno-fantastičnih filmov postajajo resnične.

Telefon v čevlju bi deloval na osnovi podobne tehnologije kot naprave za daljinsko spremljanje srčnega utripa in pritiska pacienta. Poleg tega bi se med opravljanjem vsakodnevnih dejavnosti, zaradi pritiska, ki ga nosijo čevlji, naprava polnila z dodatno energijo, zaradi česar bi imel telefon daljšo življensko dobo baterij. Naprava bi lahko tudi zaznavala padce in podobne spremembe v orientaciji in nato poklicala pomoč.

Ideja bi združila napredno elektroniko, senzorje in telekomunikacijsko tehnologijo z vsakdanjim predmetom, kar bi omogočalo ljudem še večjo neodvisnost.

 

 

Vir: TheAustralianNews

 

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje