Poslovna priložnost: upogljiv zaslon za mobilne telefone

Nokia v zadnjem obdobju ni znana po tem, da ponuja najbolj inovativne in popularne mobilne telefone, vendar se to lahko kaj kmalu spremeni. Finci so namreč predstavili koncept upogljivega mobilnega telefona Nokia Kinetic.
Poslovna priložnost: upogljiv zaslon za mobilne telefone

Poslovna priložnost: upogljiv ekran za mobilne telefone. (Vir slike: engadget.com)

Čeprav to ni najbolj sveža novica, je celotna industrija pametnih mobilnih telefonov še vedno navdušena.

Ko je Nokia predstavila koncept svojega novega pametnega mobilnega telefona Nokia Kinetic, je bila najbolj nenavadna lastnost tega telefona ta, da je bil celoten telefon upogljiv. S tem lahko pozabite na skrbi, da se bo telefon zdrobil, počil ali se poškodoval, če se nanj usedete. Telefon se bo na tak način lahko dobesedno prilagodil žepu vaših kavbojk.

Poleg tega, da je Nokia Kinetic upogljiv telefon, ima tudi OLED ekran in vse klasične računalniške funkcije pametnih mobilnih telefonov. Telefon pa ni upogljiv samo zaradi udobja, upogljivost namreč omogoča uporabniku več nadzora pri uporabi telefona. Tako lahko s tem, ko telefon upognete navzven ali navznoter, povečate ali pomanjšate sliko na ekranu.

Nokia Kinetic pa ne ponuja zgolj upogljivega zaslona, temveč tudi nekaj drugih funkcij, ki so inovativne in uporabniku prijazne.

Kljub vsemu pa je še prezgodaj, da bi vedeli, ali bo Nokia Kinetic dejansko prišla na trg, saj je trenutno še v fazi prototipa.

Vir: coolbusinessideas.com

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

MP delavnica: Trening javnega nastopanja

15.11.2017 od 17:00 do 19:30
MP delavnica: Trening javnega nastopanja

Se vam zatakne v grlu, ko morate stopiti pred občinstvo? Vabimo vas na 4-tedenski trening javnega nastopanja, kjer bomo obdelali prvine dobrega javnega nastopa, pogledali tremi v oči, se ji globoko nasmejali in skupaj izboljšali vaš javni nastop.
Preberite več >>

Vse za podjetje