Poslovna priložnost: upogljiv zaslon za mobilne telefone

Avtor — 01.11.2012
Nokia v zadnjem obdobju ni znana po tem, da ponuja najbolj inovativne in popularne mobilne telefone, vendar se to lahko kaj kmalu spremeni. Finci so namreč predstavili koncept upogljivega mobilnega telefona Nokia Kinetic.
Poslovna priložnost: upogljiv zaslon za mobilne telefone

Poslovna priložnost: upogljiv ekran za mobilne telefone. (Vir slike: engadget.com)

Čeprav to ni najbolj sveža novica, je celotna industrija pametnih mobilnih telefonov še vedno navdušena.

Ko je Nokia predstavila koncept svojega novega pametnega mobilnega telefona Nokia Kinetic, je bila najbolj nenavadna lastnost tega telefona ta, da je bil celoten telefon upogljiv. S tem lahko pozabite na skrbi, da se bo telefon zdrobil, počil ali se poškodoval, če se nanj usedete. Telefon se bo na tak način lahko dobesedno prilagodil žepu vaših kavbojk.

Poleg tega, da je Nokia Kinetic upogljiv telefon, ima tudi OLED ekran in vse klasične računalniške funkcije pametnih mobilnih telefonov. Telefon pa ni upogljiv samo zaradi udobja, upogljivost namreč omogoča uporabniku več nadzora pri uporabi telefona. Tako lahko s tem, ko telefon upognete navzven ali navznoter, povečate ali pomanjšate sliko na ekranu.

Nokia Kinetic pa ne ponuja zgolj upogljivega zaslona, temveč tudi nekaj drugih funkcij, ki so inovativne in uporabniku prijazne.

Kljub vsemu pa je še prezgodaj, da bi vedeli, ali bo Nokia Kinetic dejansko prišla na trg, saj je trenutno še v fazi prototipa.

Vir: coolbusinessideas.com

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje