Poslovna priložnost: upogljiv zaslon za mobilne telefone

Nokia v zadnjem obdobju ni znana po tem, da ponuja najbolj inovativne in popularne mobilne telefone, vendar se to lahko kaj kmalu spremeni. Finci so namreč predstavili koncept upogljivega mobilnega telefona Nokia Kinetic.
Poslovna priložnost: upogljiv zaslon za mobilne telefone

Poslovna priložnost: upogljiv ekran za mobilne telefone. (Vir slike: engadget.com)

Čeprav to ni najbolj sveža novica, je celotna industrija pametnih mobilnih telefonov še vedno navdušena.

Ko je Nokia predstavila koncept svojega novega pametnega mobilnega telefona Nokia Kinetic, je bila najbolj nenavadna lastnost tega telefona ta, da je bil celoten telefon upogljiv. S tem lahko pozabite na skrbi, da se bo telefon zdrobil, počil ali se poškodoval, če se nanj usedete. Telefon se bo na tak način lahko dobesedno prilagodil žepu vaših kavbojk.

Poleg tega, da je Nokia Kinetic upogljiv telefon, ima tudi OLED ekran in vse klasične računalniške funkcije pametnih mobilnih telefonov. Telefon pa ni upogljiv samo zaradi udobja, upogljivost namreč omogoča uporabniku več nadzora pri uporabi telefona. Tako lahko s tem, ko telefon upognete navzven ali navznoter, povečate ali pomanjšate sliko na ekranu.

Nokia Kinetic pa ne ponuja zgolj upogljivega zaslona, temveč tudi nekaj drugih funkcij, ki so inovativne in uporabniku prijazne.

Kljub vsemu pa je še prezgodaj, da bi vedeli, ali bo Nokia Kinetic dejansko prišla na trg, saj je trenutno še v fazi prototipa.

Vir: coolbusinessideas.com

Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas in bodite na tekočem!

Oznake: , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje