Poslovna priložnost: Uporabne domislice

S poslovnimi priložnostmi se srečujemo na vsakem koraku in v vsaki situaciji. Tako je recimo svetovna recesija vplivala na iznajdbo pribora za popravilo spodnjega perila, vse več kraj identitete pa na razvoj posebnih cefralnih škarij.
Poslovna priložnost: Uporabne domislice

Naprava Do My Back omogoča nanašanje krem povsod po telesu. (Vir: usefulthings.com)

Med unikatne proizvode, ki navdihujejo in zabavajo se vsekakor uvrščajo posebne cefralne škarje, s katerimi se boste obranili pred krajo indentitete in drugih pomembnih podatkov, saj s pomočjo večih vzporednih rezil dokumente in listine razcefrajo do nerazpoznavnosti.

Pribor za popravilo moškega spodnjega perila je nastal kot posledica recesije, saj se nekateri nočejo ločiti od svojega spodnjega perila. Tako ga lahko zakrpajo s pomočjo pribora, ki vključuje šivanko, sukanec, sponke in druge pripomočke.

Med uporabne iznajdbe spada tudi posebna naprava Do My Back, ki s pomočjo podaljšljivega ročaja z blazinico omogoča lažje in bolj temeljito nanašanje krem ter drugih izdelkov na najbolj nedosegljive dele svojega telesa.

Med bolj nenavadne proizvode, ki bodo verjetno pritegnile predvsem ljubitelje mesa, pa spada poseben pas z vzorcem slanine.

 

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje