Poslovna priložnost: Uporabne domislice

S poslovnimi priložnostmi se srečujemo na vsakem koraku in v vsaki situaciji. Tako je recimo svetovna recesija vplivala na iznajdbo pribora za popravilo spodnjega perila, vse več kraj identitete pa na razvoj posebnih cefralnih škarij.
Poslovna priložnost: Uporabne domislice

Naprava Do My Back omogoča nanašanje krem povsod po telesu. (Vir: usefulthings.com)

Med unikatne proizvode, ki navdihujejo in zabavajo se vsekakor uvrščajo posebne cefralne škarje, s katerimi se boste obranili pred krajo indentitete in drugih pomembnih podatkov, saj s pomočjo večih vzporednih rezil dokumente in listine razcefrajo do nerazpoznavnosti.

Pribor za popravilo moškega spodnjega perila je nastal kot posledica recesije, saj se nekateri nočejo ločiti od svojega spodnjega perila. Tako ga lahko zakrpajo s pomočjo pribora, ki vključuje šivanko, sukanec, sponke in druge pripomočke.

Med uporabne iznajdbe spada tudi posebna naprava Do My Back, ki s pomočjo podaljšljivega ročaja z blazinico omogoča lažje in bolj temeljito nanašanje krem ter drugih izdelkov na najbolj nedosegljive dele svojega telesa.

Med bolj nenavadne proizvode, ki bodo verjetno pritegnile predvsem ljubitelje mesa, pa spada poseben pas z vzorcem slanine.

 

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

06.12.2017 od 15:00 do 17:00
MP dogodek: KingsBox: Od študentskega dela do milijona evrov prometa – Luka Železnik in Dejan Kobal

Luka Železnik in Dejan Kobal sta mlada podjetnika, ki sta med študijem vzpostavila blagovno znamko Kingsbox in hitro opozorila nase. Hitro rastoče podjetje se ukvarja s spletno prodajo opreme za funkcionalno vadbo.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje