Poslovna priložnost: Uporabne domislice

S poslovnimi priložnostmi se srečujemo na vsakem koraku in v vsaki situaciji. Tako je recimo svetovna recesija vplivala na iznajdbo pribora za popravilo spodnjega perila, vse več kraj identitete pa na razvoj posebnih cefralnih škarij.
Poslovna priložnost: Uporabne domislice

Naprava Do My Back omogoča nanašanje krem povsod po telesu. (Vir: usefulthings.com)

Med unikatne proizvode, ki navdihujejo in zabavajo se vsekakor uvrščajo posebne cefralne škarje, s katerimi se boste obranili pred krajo indentitete in drugih pomembnih podatkov, saj s pomočjo večih vzporednih rezil dokumente in listine razcefrajo do nerazpoznavnosti.

Pribor za popravilo moškega spodnjega perila je nastal kot posledica recesije, saj se nekateri nočejo ločiti od svojega spodnjega perila. Tako ga lahko zakrpajo s pomočjo pribora, ki vključuje šivanko, sukanec, sponke in druge pripomočke.

Med uporabne iznajdbe spada tudi posebna naprava Do My Back, ki s pomočjo podaljšljivega ročaja z blazinico omogoča lažje in bolj temeljito nanašanje krem ter drugih izdelkov na najbolj nedosegljive dele svojega telesa.

Med bolj nenavadne proizvode, ki bodo verjetno pritegnile predvsem ljubitelje mesa, pa spada poseben pas z vzorcem slanine.

 

 

Vir: BusinessOpportunities

Oznake:,

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje