Poslovna priložnost: USB sponka

Avtor — 24.09.2010
Nov izdelek Verbatim sponka in USB združuje uporabnost sponke za papir in USB ključa.
Poslovna priložnost: USB sponka

USB sponka (angl. Clip-it USB Drive) (vir slike: http://www.business-opportunities.biz/)

Včasih lahko kakšen izdelek, ki je čisto enostaven in ugoden, postane prodajni hit in s tem poslovna priložnost. Enega izmed teh vam predstavljamo v nadaljevanju.

Izdelek Clip-it USB Drive lahko brez problema zataknete za papir ali kakšen drug izdelek. Clip-it USB Drive je na voljo v dveh različicah: 2 GB ali 4 GB in v različnih živih barvah, kot so rumena, zelena, roza, modra, oranžna, črna in bela. Za izdelek boste odšteli od 6,99 dolarja.

 

Vir: Business-opportunities.biz

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje