Poslovna priložnost: Varnostni nosilci za propanske jeklenke

Američan Earl Cogswell je pri svojem delu opazil, da nalaganje in prevažanje propanskih jeklenk v avtomobilu ni enostavno, saj se lahko hitro zgodi, da se jeklenka prevrne. Zato se je domislil plastičnega nosilca za propanske jeklenke, ki omogoča bolj varen prevoz.
Poslovna priložnost: Varnostni nosilci za propanske jeklenke

Tank Nanny omogoča bolj varen prevoz jeklenk.

Ker je propan zelo vnetljiv, je potrebno z jeklenkami ravnati previdno, poleg tega pa se zaradi dolge življenske dobe na jeklenkah pojavlja rja, ki lahko umaže sedeže v avtomobilu.

Cogswellu se je zato porodila ideja za plastičen podstavek imenovan Tank Nanny, ki omogoča varen prevoz standardnih propanskih jeklenk in ga je mogoče naročiti tudi prek spleta, po ceni 17,95 dolarjev.

Propanske jeklenke za večkratno uporabo uporablja ogromno ljudi, vendar je bilo kljub velikosti potencialnega trga do sedaj prodanih le okoli 150 podstavkov. Poleg tega pa Cogswell ni edini, ki ponuja tovrstno zaščito, saj je podobne nosilce z imenom Tanksetter ali Tankfoot že mogoče kupiti preko spleta. Kljub temu pa izumitelj vztraja, da Tank Nanny omogoča večjo stabilnost jeklenke in je zato boljša od konkurenčnih izdelkov.

 

Vir: Boston

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje