Poslovna priložnost: Varnostni nosilci za propanske jeklenke

Američan Earl Cogswell je pri svojem delu opazil, da nalaganje in prevažanje propanskih jeklenk v avtomobilu ni enostavno, saj se lahko hitro zgodi, da se jeklenka prevrne. Zato se je domislil plastičnega nosilca za propanske jeklenke, ki omogoča bolj varen prevoz.
Poslovna priložnost: Varnostni nosilci za propanske jeklenke

Tank Nanny omogoča bolj varen prevoz jeklenk.

Ker je propan zelo vnetljiv, je potrebno z jeklenkami ravnati previdno, poleg tega pa se zaradi dolge življenske dobe na jeklenkah pojavlja rja, ki lahko umaže sedeže v avtomobilu.

Cogswellu se je zato porodila ideja za plastičen podstavek imenovan Tank Nanny, ki omogoča varen prevoz standardnih propanskih jeklenk in ga je mogoče naročiti tudi prek spleta, po ceni 17,95 dolarjev.

Propanske jeklenke za večkratno uporabo uporablja ogromno ljudi, vendar je bilo kljub velikosti potencialnega trga do sedaj prodanih le okoli 150 podstavkov. Poleg tega pa Cogswell ni edini, ki ponuja tovrstno zaščito, saj je podobne nosilce z imenom Tanksetter ali Tankfoot že mogoče kupiti preko spleta. Kljub temu pa izumitelj vztraja, da Tank Nanny omogoča večjo stabilnost jeklenke in je zato boljša od konkurenčnih izdelkov.

 

Vir: Boston

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Google Analytics delavnica in Marko Penko

31.05.2018 od 16:00 do 01.06.2018 19:30
Google Analytics delavnica in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

01.06.2018 od 8:30 do 12:00
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Google AdWords delavnica in Marko Penko

07.06.2018 od 9:00 do 17:00
Google AdWords delavnica in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, je tu Google AdWords delavnica, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

08.06.2018 od 16:00 do 18:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve polfinalistov

Letos bomo četrtič v okviru izbora Mladi podjetnik leta organizirali dogodek, ki je namenjen zgolj predstavitvam kandidatov. Predstavilo se bo 10 polfinalistov, ki jih bomo izbrali med vsemi prijavljenimi kandidati na izbor Mladi podjetnik leta 2018.
Preberite več >>

Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

15.06.2018 od 18:10 do 20:00
Izbor MP leta 2018: Predstavitve finalistov in razglasitev zmagovalca

V petek, 15. 06. 2018, bo v okviru konference Mladi podjetnik? Zakaj pa ne! potekalo sklepno dejanje letošnjega izbora Mladi podjetnik leta. Na sporedu bodo javne predstavitve finalistov, ki jih je komisija izbrala izmed vseh prijavljenih kandidatov, in razglasitev Mladega podjetnika leta 2018.
Preberite več >>

Vse za podjetje