Poslovna priložnost: Varnostni nosilci za propanske jeklenke

Avtor — 07.04.2009
Američan Earl Cogswell je pri svojem delu opazil, da nalaganje in prevažanje propanskih jeklenk v avtomobilu ni enostavno, saj se lahko hitro zgodi, da se jeklenka prevrne. Zato se je domislil plastičnega nosilca za propanske jeklenke, ki omogoča bolj varen prevoz.
Poslovna priložnost: Varnostni nosilci za propanske jeklenke

Tank Nanny omogoča bolj varen prevoz jeklenk.

Ker je propan zelo vnetljiv, je potrebno z jeklenkami ravnati previdno, poleg tega pa se zaradi dolge življenske dobe na jeklenkah pojavlja rja, ki lahko umaže sedeže v avtomobilu.

Cogswellu se je zato porodila ideja za plastičen podstavek imenovan Tank Nanny, ki omogoča varen prevoz standardnih propanskih jeklenk in ga je mogoče naročiti tudi prek spleta, po ceni 17,95 dolarjev.

Propanske jeklenke za večkratno uporabo uporablja ogromno ljudi, vendar je bilo kljub velikosti potencialnega trga do sedaj prodanih le okoli 150 podstavkov. Poleg tega pa Cogswell ni edini, ki ponuja tovrstno zaščito, saj je podobne nosilce z imenom Tanksetter ali Tankfoot že mogoče kupiti preko spleta. Kljub temu pa izumitelj vztraja, da Tank Nanny omogoča večjo stabilnost jeklenke in je zato boljša od konkurenčnih izdelkov.

 

Vir: Boston

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje