Poslovna priložnost: večnamensko pohištvo

Avtor — 14.10.2011
Tudi v Sloveniji smo se začeli seliti v vedno manjša stanovanja in vedno več je povpraševanja po pohištvu, ki je funkcionalno, ob enem pa zavzema kar se da malo prostora. V kolikor iščete novo poslovno idejo – morda le ta leži v odgovoru na sledeča vprašanja.
Poslovna priložnost: večnamensko pohištvo

Poslovna priložnost: večnamensko pohištvo (Vir slike: coolbusinessideas.com)

  • Kako maksimalno izkoristimo kvadraturo stanovanja?
  • Kako poskrbimo za čim večjo funkcionalnost pohištva?
  • Ali se da potrošniku prihraniti čas, ki bi ga drugače namenil pogostim obiskom trgovine?

Ni pa vse samo v minimiziranju pohištva, ceni se tudi funkcionalnost. Predstavljamo vam posteljico, ki raste z otrokom Rocky. Sprva je Rocky zibelka za dojenčka, sledijo vmesne faze, nato pa se jo obrne in postane prava posteljica.

Vir: coolbusinessideas.com

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje