Poslovna priložnost: Vodoodporne beležnice

Avtor — 12.02.2010
Če se vam pogosto dogaja, da se vam najboljše ideje porajajo ravno med tuširanjem, a jih nato pozabite preden vam jih uspe zapisati, lahko problem rešite z nepremočljivimi in okolju prijaznimi beležnicami AquaNotes, ki omogočajo tudi pisanje pod vodo.
Poslovna priložnost: Vodoodporne beležnice

Poslovna priložnost: pisanje pod vodo (Vir: myaquanotes.com)

AquaNotes so majhne vodoodporne beležnice, ki omogočajo pisanje pod vodo ali med tuširanjem. Izdelane so iz okolju prijaznega vodoodpornega papirja, ki mu voda ne pride do živega in ga je mogoče reciklirati.

Kompletu je priloženo tudi vodoodporno pisalo izdelano iz cedrovine, ki prav tako dosega stroge okoljske standarde, poleg tega pa je celo črnilo s katerim sta na blokcu natisnjena logotip in informacije o podjetju izdelano na osnovi soje.

Vsak blokec vsebuje 40 vodoodpornih listov papirja, s pomočjo posebnih priseskov pa ga je mogoče pritrditi na kakršnokoli gladko površino.

 

Vir: MyAquaNotes

Oznake:
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
Vse za podjetje