Poslovna priložnost: vodotesno ohišje za mobilni telefon

V tokratni rubriki poslovna priložnost vam predstavljamo izdelek, ki je namenjen vsem, ki radi telefonarite v dežju ali na morju. Smo v dobi, ko marsikdo težko preživi svoj vsakdanjik brez mobilnega telefona. Zakaj ga torej ne bi s seboj vzeli tudi na tek v dežju ali vožnjo s čolnom?
Poslovna priložnost: vodotesno ohišje za mobilni telefon

Poslovna priložnost: vodotesno ohišje za mobilni telefon (slika: coolbusinessideas.com).

Predstavljamo vam vodotesno ohišje za mobilne telefone “H2O Audio Amphibx Fit Armband”, ki si ga lahko namestite okoli roke ali okoli pasu. Namenjeno je predvsem tistim, ki jim brez svojega mobilnega telefona ni živeti in si ga želijo uporabljati povsod.

Če ste tudi vi eden izmed navdušencev nad vodnimi športi ali se zgolj zelo zanimate za vse, kar je povezano z mobilno telefonijo, si lahko vodotesno ohišje za okoli roke ali pasu kupite za približno 60 ameriških dolarjev.

Vir: Sim, Marcel. Waterproof Phones Armband. Coolbusinessideas.com, 24.5.2011.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje