Poslovna priložnost: vodotesno ohišje za mobilni telefon

V tokratni rubriki poslovna priložnost vam predstavljamo izdelek, ki je namenjen vsem, ki radi telefonarite v dežju ali na morju. Smo v dobi, ko marsikdo težko preživi svoj vsakdanjik brez mobilnega telefona. Zakaj ga torej ne bi s seboj vzeli tudi na tek v dežju ali vožnjo s čolnom?
Poslovna priložnost: vodotesno ohišje za mobilni telefon

Poslovna priložnost: vodotesno ohišje za mobilni telefon (slika: coolbusinessideas.com).

Predstavljamo vam vodotesno ohišje za mobilne telefone “H2O Audio Amphibx Fit Armband”, ki si ga lahko namestite okoli roke ali okoli pasu. Namenjeno je predvsem tistim, ki jim brez svojega mobilnega telefona ni živeti in si ga želijo uporabljati povsod.

Če ste tudi vi eden izmed navdušencev nad vodnimi športi ali se zgolj zelo zanimate za vse, kar je povezano z mobilno telefonijo, si lahko vodotesno ohišje za okoli roke ali pasu kupite za približno 60 ameriških dolarjev.

Vir: Sim, Marcel. Waterproof Phones Armband. Coolbusinessideas.com, 24.5.2011.

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje