Poslovna priložnost: vrečka Bheestie Bag

Karen Wildman in Lisa Holmes sta si dolgo prizadevali za izboljšanje delovanja elektronike, ko je le-ta predolgo izpostavljena vodi ali vlagi. Sestri sta začeli iskati rešitev in jo tudi našli. Njun nov produkt, vrečka Bheestie Bag, je narejena z namenom sušenja elektronskih naprav kot so mobilni telefoni, iPodi itd.
Poslovna priložnost: vrečka Bheestie Bag

Poslovna priložnost (slika: Business Opportunities)

In kako deluje? Preprosto. Vzamete
elektronsko napravo, jo izključite, spravite v vrečko in le-to zatesnite. To
lahko storite čez noč ali pa kar takoj po “nesreči”. Bheestie Bag vsebuje
močne vodo-vsrkavajoče bisere, ki nase vežejo vodo in jo v sebi tudi zadržijo. Vlago dejansko potegnejo iz vašega telefona ali iPoda. Isto vrečko lahko
uporabljate tudi do enega leta za vsakdanjo uporabo ali manj, če jo uporabljate
za absorbiranje velikih količin vode.

In kako sta sestri prišli na zanimivo idejo? Karen je imela prvotno zamisel. Gameboy njenega sina je padel v vodo, sama pa je že imela izkušnje s sušenjem slušne naprave (trpi namreč za izgubo sluha). Svoje znanje je prenesla na Gameboy in to so bili prvi začetki Bheestija. 

Vrečka Bheestie Bag je v spletnih trgovinah
na voljo že dobri dve leti. Sestri Karen in Lisa jo prodajata na svoji spletni
strani bheestie.com za
dvajset ameriških dolarjev,
prodaja pa se tudi v REI-jevih spletnih in maloprodajnih trgovinah. 


Vir: Business Opportunities

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

01.03.2018 od 16:00 do 10.03.2017 16:00
Delavnica: Google Analytics in Marko Penko

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics delavnica, ki jo za nas pripravlja Marko Penko.
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

24.03.2018 od 9:00 do 30.03.2018 17:00
Delavnica: Google Adwords oglaševanje in Marko Penko

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno poznavanje navodil, trikov in smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Da boste svoje oglaševanje vzpostavili kar se da učinkovito, vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti. Z nami bo izkušeni Google AdWords mojster Marko Penko, ki je v svoji karieri upravljal na milijone evrov oglaševalskih proračunov.
Preberite več >>

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje