Poslovna priložnost – vse za štirinožne družinske člane

Ljudje v razvitih državah pse in mačke vedno bolj obravnavajo kot enakopravne družinske člane in temu primerno za njih tudi poskrbijo. Ljudje smo tako za naše štirinožne prijatelje pripravljeni kupiti marsikaj – z namenom, da njim in sebi popestrimo dan ali olajšamo vsakodnevna opravila.
Poslovna priložnost - vse za štirinožne družinske člane

Poslovna priložnost: vse za štirinožne družinske člane.

Kjer je povpraševanje, tam je tudi ponudba in nič drugače ni pri proizvodih za hišne ljubljenčke. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj idej s tega področja.

Sedežna garnitura z vgrajeno uto za pse

Morda se sliši precej nenavadno, vendar je sedežna garnitura korejskega podjetja mPup modna in elegantna, za kar je poskrbel oblikovalec Seungji Mun.

Sedežna garnitura ima ob strani leseno naslonjalo za roke, ki jo lahko uporabljate tudi za mizico in služi kot udobna uta za pse ali mačke.

V kolikor si sedežno garnituro ogledujete od spredaj ali zadaj, sploh ne boste opazili, da je naslonjalo namenjeno psom ali mačkam.

Pasji dežnik

Pasji dežnik je namenjen vsem, ki jih skrbi za zdravje in dobro počutje hišnega ljubljenčka ali zgolj za čistočo stanovanja. Namenjen je manjšim pasmam psov – te ohranja suhe v deževnem vremenu.

Mizica in postelja za mačke

Pohištvo za domače ljubljenčke je v majhnih stanovanjih pravo razkošje, saj zavzema dragocen prostor. Mizico Hammock je izdelal japonski oblikovalec Koichi Futatsumata iz podjetja E&K in je odličen primer, kako lahko združimo funkcionalnost za človeka in hišne ljubljenčke v enem kosu pohištva. Mizica je elegantna in moderna ter vsebuje polico iz ratana, ki služi kot ležišče za mačke.

Nahranite hišnega ljubljenčka s pomočjo iPhona

V kolikor ste lastnik hišnega ljubljenčka, potem poznate zgodbo o prazni skledi: kolikokrat se sprehodite mimo in imate slabo vest, ker je prazna, posledica pa je predebel pes ali maček. Kaj ne bi bilo dobro, da bi lahko nadzorovali prehranjevanje vašega štirinožnega prijatelja kar s pomočjo iPhona?

Pri Pintofeed so se zato odločili narediti aplikacijo za nadzorovano hranjenje hišnih ljubljenčkov. Z aplikacijo se namreč lahko od kjer koli na svetu povežete z avtomatom za hranjenje vašega hišnega ljubljenčka ter ga nahranite. Avtomat za hranjenje lahko kupite v dveh različnih velikostih, za mačke in manjše pse ter za večje pasme psov.

Trenutno je ideja Pintofeed še v fazi prototipa. Startup podjetje mora namreč zbrati 50.000 USD sredstev, da lahko prične s proizvodnjo.

Vir: a-sofa-with-a-built-in-doghouse in business-opportunities.biz in /the-dogbrella in coolbusinessideas

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

21.11.2017 od 16:30 do 08.12.2017 18:00
Udeležite se dogodkov Blockchain Roadshowa!

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo številne kraje v Sloveniji - toplo vabljeni, da preverite program in se nam pridružite.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Trbovlje

21.11.2017 od 16:30 do 19:00
Blockchain Roadshow: Trbovlje

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Obiskali bomo tudi Trbovlje, kjer nas bodo prijazno gostili v Katapultu.
Preberite več >>

Blockchain Roadshow: Ljubljana

07.12.2017 od 10:00 do 08.12.2017 20:00
Blockchain Roadshow: Ljubljana

Blockchain Think Tank, Tehnološki park Ljubljana in Zavod mladi podjetnik pripravljamo serijo brezplačnih izobraževanj o tehnologiji blockchain, kriptovalutah in z njimi povezanimi tematikami. Serijo bomo zaključili v Ljubljani, in sicer s kar dvodnevnim dogodkom (7. in 8. december). Obiščite nas v Tehnološkem parku Ljubljana!
Preberite več >>

Delavnica: Google Adwords

07.12.2017 od 16:30 do 08.12.2017 19:30
Delavnica: Google Adwords

Pri oglaševanju na Googlu je zelo pomembno upoštevanje splošnih smernic za uspešno postavitev in vodenje AdWords kampanje. Prav zato vas vabimo na delavnico, v okviru katere boste spoznali Google AdWords: od osnov do potankosti.
Preberite več >>

Vse za podjetje