Poslovna priložnost: vstop v dobaviteljsko mrežo trgovin OBI

Avtor — 22.12.2016
Javna agencija SPIRIT Slovenija bo v sodelovanju s poljskim podjetjem Emil Lux in ob podpori Veleposlaništva RS na Poljskem pripravila individualne sestanke s strateškim nabavnikom varšavskega podjetja Emil LUX GmbH, ki je del skupine OBI.
Poslovna priložnost: vstop v dobaviteljsko mrežo trgovin OBI

Poslovna priložnost: vstop v dobaviteljsko mrežo trgovin OBI (Vir slike: modenatoday.it)

Podjetje Emil Lux skrbi za nabavo izdelkov iz segmenta »naredi sam«, s katerimi preko centralnega skladišča v Nemčiji zalaga trgovine OBI v 11 evropskih državah.

Trenutno iščejo nove dobavitelje:

  • orodja (za beljenje in barvanje, vrt, delavnice), 
  • pohištva (za delavnice, vrt),
  • opreme za avtomobile, 
  • izdelkov za gospodinjstvo (gobice, krpe za tla, karnise, oprema za žar) in 
  • opreme za sanitarije in kopalnice.

Slovenski dobavitelji jih zanimajo predvsem zaradi kakovostne in fleksibilne proizvodnje, zmernih cen izdelkov ter dobrih  logističnih povezav.

Dogodek bo organiziran v Ljubljani, predvidoma v prvi polovici leta 2017. Natančen datum bo določen naknadno.

Vsa slovenska podjetja, ki proizvajate izdelke, ki jih je mogoče najti v ponudbi trgovin OBI, in vidite možnost za sodelovanje, ste vabljena, da svoj interes potrdite s tem, da natančno izpolnite elektronsko prijavnico v angleškem jeziku. Pri izpolnjevanju prijave bodite pozorni na rubriko »Please specify product(s), that you would like to offer to Emil Lux«, kamor v angleškem jeziku natančno vpišite svoje proizvode/storitve, ki jih želite ponuditi.

Vaše prijave sprejemajo do 22. decembra 2016. Na osnovi zbranih podatkov bodo na SPIRIT Slovenija pripravili seznam vseh zainteresiranih slovenskih podjetij in ga posredovali na Poljsko v pregled. Odgovorni nabavniki podjetja Emil Lux bodo predvidoma do konca leta 2016 izbrali slovenska podjetja, s katerimi bi se želeli srečati. Do predvidoma 10. januarja 2017 vas bodo obvestili o izboru podjetij.

Vir: Izvoznookno.si


Oznake: ,