Poslovna priložnost: zbiranje “pobeglih” nakupovalnih vozičkov

V Arizoni deluje podjetje, ki zbira nakupovalne vozičke, ki so dobili "noge". Verjetno se sprašujete, koliko imajo sploh dela? Presenečeni boste - na teden vrnejo trgovinam tudi do 15.000 vozičkov!
Poslovna priložnost: zbiranje "pobeglih" nakupovalnih vozičkov

Nakupovalni voziček = 100$

Poleg samega vračanja nudijo še takojšnji servis in pranje na mestu najdišča. Vozičke vračajo približno 460 trgovinam po celi državi, s pomočjo 18 tovornjakov.

Zanimivo je, ko najditelji poročajo o uporabi vozičkov – kot mizo, za pomoč pri hoji, pri domačih opravilih, npr. prevoz perila ipd. Nekateri so celo strastni zbiratelji, saj so pri nekom našli 17 vozičkov!

Vozički niso poceni, saj je vrednost enega okoli 100 dolarjev, bolj privlačni, kot npr. z avtomobilskim delom za prevažanje otroka, pa tudi do 400 dolarjev. Koliko odštejejo trgovine za vračanje ni podatkov.

Naj povem še, da je imela Arizona v letu 2000 malce preko 5 milijonov prebivalcev na 10-krat večji površini kot Slovenija.

 

Vir: Business Opportunites Weblog

Oznake:
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Optimizacija spletnih strani

06.04.2018 od 14:00 do 18:00
Delavnica: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Delavnica: Prodajni lijak

13.04.2018 od 14:00 do 17:00
Delavnica: Prodajni lijak

Uspešno postavljen prodajni lijak je eno izmed najpomembnejših marketinških orodij tega časa. Žalosti nas ugotovitev, da ga marsikatero slovensko podjetje bežno pozna, kaj šele uporablja v praksi. To želimo spremeniti, zato bomo na predavanju govorili o tem, zakaj bi moral biti prodajni lijak fokus vsakega posla.
Preberite več >>

Vse za podjetje