Poslovna priložnost: Živobarvni računalniški kabli

Se spomnite še nekaj let nazaj, ko so bili vsi prenosniki črni ali temno sivi in prav vsi računalniški kabli črni? Danes smo priča najrazličnejšim barvam prenosnikov, vendar najdemo najrazličnejše kable še vedno zgolj v dveh barvah: črni in beli.
Poslovna priložnost: Živobarvni računalniški kabli

Poslovna priložnost: Živobarvni računalniški kabli. (Vir slike: sxc.hu)

Blagovna znamka Eastern Collective

Eastern Collective obstaja že od leta 2003, ko jo je ustanovil Matty Benedetto iz New Yorka. Sprva se je blagovna znamka podjetja imenovala East Coast Headwear in je zajemala zgolj ročno kvačkane kape. Leta 2005 se je kolekcija izdelkov razširila in blagovna znamka je postala poznana pod imenom EC Headwear, ki je postajala vedno bolj prepoznavna v smučarskih krogih. V podjetju so tako poleg kap pričeli tudi z izdelavo rokavic, sončnih očal, oblačil in modnih dodatkov.

Danes je EC Headwear poznan pod imenom Eastern Collective in poleg že obstoječih izdelkov ponuja tudi raznobarvne računalniške kable.

Živobarvni kabli Eastern Collective

Eastern Collective kabli se dobijo v naslednjih barvah:

  • rdeči in modri,
  • zeleni in črni,
  • modri in beli,
  • beli, modri in rdeči.

Kabli so namenjeni uporabnikom Apple produktov (iPhone, iPad in iPhone). Izdelek združuje tehnologijo s tekstilom in tako ustvari nov izdelek za vsakdanjo uporabo.

Pri Eastern Collective so se omejili zgolj na Apple produkte. Morda najdete poslovno priložnost pri izdelavi raznobarvnih kablov za ostale blagovne znamke prenosnikov, tabličnih računalnikov in pametnih mobilnih telefonov.

Vir: easterncollective.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

20.10.2017 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

Dan odprtih vrat v MP coworkingu

24.10.2017 od 14:00 do 18:00
Dan odprtih vrat v MP coworkingu

V torek, 24. oktobra 2017, v coworkingu Zavoda mladi podjetnik organiziramo dan odprtih vrat. Vabljeni, da se oglasite in nas spoznate.
Preberite več >>

MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

25.10.2017 od 17:00 do 19:00
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo velik potencial.
Preberite več >>

MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

27.10.2017 od 14:00 do 18:00
MP delavnica: Maksimalna Produktivnost

Povečajte svojo produktivnost z naprednimi vitkimi in agilnimi prijemi. V celotni zgodovini človeštva sta predvsem inoviranje in superiorna organiziranost vedno vodili na vrh ter do novih nepričakovanih uspehov - tudi v podjetništvu in poslovnem svetu.
Preberite več >>

MP delavnica: Google Analytics

04.11.2017 od 9:00 do 16:30
MP delavnica: Google Analytics

Imate spletno stran oziroma trgovino ter za oglaševanje vašega produkta ali storitve zapravite več 100 ali 1000 evrov mesečno, pa se to pri prodaji ne pozna dovolj? Kaže, da imate težave pri učinkovitosti oglasov. Obstaja rešitev, ki se ji reče Google Analytics.
Preberite več >>

MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

10.11.2017 od 14:00 do 17:30
MP dogodek: Optimizacija spletnih strani

Klasična trgovina z odličnimi izdelki in nizkimi cenami ni vredna veliko, če se nahaja na odročni lokaciji, kjer je nihče ne obišče. Podobno velja za spletne strani in spletne trgovine. Če vas obiskovalci ne najdejo, potem tudi nakupa ne morejo opraviti. Zato je tu optimizacija spletnih strani.
Preberite več >>

Vse za podjetje