Poslovna priložnost: Živobarvni računalniški kabli

Se spomnite še nekaj let nazaj, ko so bili vsi prenosniki črni ali temno sivi in prav vsi računalniški kabli črni? Danes smo priča najrazličnejšim barvam prenosnikov, vendar najdemo najrazličnejše kable še vedno zgolj v dveh barvah: črni in beli.
Poslovna priložnost: Živobarvni računalniški kabli

Poslovna priložnost: Živobarvni računalniški kabli. (Vir slike: sxc.hu)

Blagovna znamka Eastern Collective

Eastern Collective obstaja že od leta 2003, ko jo je ustanovil Matty Benedetto iz New Yorka. Sprva se je blagovna znamka podjetja imenovala East Coast Headwear in je zajemala zgolj ročno kvačkane kape. Leta 2005 se je kolekcija izdelkov razširila in blagovna znamka je postala poznana pod imenom EC Headwear, ki je postajala vedno bolj prepoznavna v smučarskih krogih. V podjetju so tako poleg kap pričeli tudi z izdelavo rokavic, sončnih očal, oblačil in modnih dodatkov.

Danes je EC Headwear poznan pod imenom Eastern Collective in poleg že obstoječih izdelkov ponuja tudi raznobarvne računalniške kable.

Živobarvni kabli Eastern Collective

Eastern Collective kabli se dobijo v naslednjih barvah:

  • rdeči in modri,
  • zeleni in črni,
  • modri in beli,
  • beli, modri in rdeči.

Kabli so namenjeni uporabnikom Apple produktov (iPhone, iPad in iPhone). Izdelek združuje tehnologijo s tekstilom in tako ustvari nov izdelek za vsakdanjo uporabo.

Pri Eastern Collective so se omejili zgolj na Apple produkte. Morda najdete poslovno priložnost pri izdelavi raznobarvnih kablov za ostale blagovne znamke prenosnikov, tabličnih računalnikov in pametnih mobilnih telefonov.

Vir: easterncollective.com

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , , ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

11.05.2018 od 14:00 do 17:30
NOVO! Delavnica Kako pravilno pisati za splet?

Ali se besedila na spletu razlikujejo od tistih v časopisih, revijah, knjigah? Seveda se, bi se glasil odgovor slehernega avtorja, ki svoje misli objavlja na spletu. Kaj pa če bi vrtali še globlje in vprašali, v čem se besedila razlikujejo, zakaj se razlikujejo in - najpomembneje - ali vse te specifike kot pisci besedil upoštevajo ob njihovi pripravi? Prepričani smo, da odgovor ne bi bil tako suveren.
Preberite več >>

Vse za podjetje