Poslovna telefonija s prihranki – tudi do 70 odstotkov

Avtor — 10.10.2011
Nova generacija poslovne telefonije združuje napredne, varne in zanesljive storitve IP-telefonije ter zagotavlja najmanj 25-odstotne prihranke. Amis se je usmeril v prihodnost in razvil sodoben komunikacijski sistem za poslovna okolja.
Poslovna telefonija s prihranki – tudi do 70 odstotkov

Poslovna telefonija s prihranki – tudi do 70 odstotkov.

Amis se je tudi na področju poslovnih uporabnikov usmeril v prihodnost in razvil sodoben komunikacijski sistem za poslovna okolja, ki nadomešča obstoječe telefonske centrale in sisteme centrex. Nov komunikacijski sistem Amis Xpert združuje komunikacijske storitve v realnem času in omogoča istočasno uporabo več vrst naprav in medijev.

Nova generacija poslovne telefonije Amis Xpert stavi na zniževanje stroškov  telefonskih pogovorov, mesečnih naročnin in vzdrževanja, izboljšanje produktivnosti zaposlenih in poln izkoristek obstoječe infrastrukture. Vse to brez investicij v opremo.

  • Naročnik plača natančno toliko govornega prometa, kot ga je dejansko porabil (sekundarni obračunski interval).
  • Komunikacijski sistem Amis Xpert omogoča znatno znižanje stroškov mesečnih naročnin in vzdrževanja – stroški najema opreme in vzdrževanja so vključeni v fiksno mesečno naročnino.
  • Hitra in preprosta menjava ponudnika – brez dodatnih stroškov in investicij ter brez prekinitev v delovanju storitev. Osebni svetovalec pa je vedno na voljo za dodatne informacije.
  • Amisova poslovna telefonija kot prva v Sloveniji ponuja garancijo na doseganje prihrankov pri prehodu iz klasične telefonije, najmanj 25-odstotni prihranek stroškov komuniciranja.

Vas zanima, kateri paket se najbolj splača vašemu podjetju? Preverite, saj komunikacijski sistem Amis Xpert omogoča individualne rešitve po meri glede na potrebe in tip podjetja.

Vir: Amis


Oznake: ,