Poslovne priložnosti na MP podjetniškem forumu

Na forumu se je v zadnjih dneh pojavilo nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da jih pogledate, podate svoje mnenje in dodate kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na MP forumu

Poslovne priložnosti na MP forumu

Išče se investitor za dejavnost gostinstva

Podjetje je v fazi, ko potrebuje zagonska sredstva za uresničitev dolgoletnega razvoja poslovnega modela. V razvojni Titanium tim so pridruženi tudi dolgoletni strokovnjaki s področja financ, prava, CRM, marketinga, IT razvoj… Združili so moči za uresničitev tako velike poslovne priložnosti in družbene skupnosti. Na naš forum so se obrnili v upanju, da v njihovi poslovni ideji prepoznate, za kako velik tržni potencial in doprinos družbi gre. Za začetek poslovanja potrebujejo le še zagonska sredstva, v višini 70.000 €.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je 100 d.o.o., ustanovljen 1996

Nekaj osnovnih informacij:

  • osnovni kapital: 7.500 €
  • registrirano za Gradbeništvo, nizke gradnje
  • dovoljenje za promet, proizvodnjo in delovnimi stroji in gradbenim materijalom in številna druga dovoljenja
  • širok spekter registriranih dejavnosti (cela stran dejavnosti povezanih z gradberništvom, maloprodajo,…)

Do leta 2014 je podjetje imalo izredne reference na področju izgradnje stanovanjskih in športnih objektov, industrijskih hal, železniške, elektro in vodovodne infrastrukture etc… Od leta 2014 podjetje ni davčni zavezanec in je brez TRR. Letni promet v letih 2014, 2015, 2016 je 0 €, pozitivno poslovanje. Podjetje je brez dolgov ali obveznosti!

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je utečen posel in podjetje

Zaradi pomankanja časa je naprodaj enkraten projekt – slovenska inovacija – PeakCheck (bivši hribolazec.si) komplet skupaj s podjetjem RMB Plus d.o.o. in vsemi aktivnimi pogodbami in napravami, spletno aplikacijo… Projekt je zelo zanimiv in odlično sprejet s strani uporabnikov (cca 2.000) – pohodnikov, ki dnevno polnijo svoje digitalne planinske knjižice.

Trenutno je aktivnih 14 lokacij po vsej Sloveniji, projekt pa je načrtovan v tej smeri, da se štarta tudi na tuje trge. Bistveni del prihodkov so najemnine sistema ponudnikov gostinskih storitev na vrhovih, delno pa tudi od uporabnikov, ki ključke naročajo preko spletne strani. V planu pa je bilo tudi pridobivanje oglaševalskih sredstev, glede na obisk portala. Sistem je kompatibilen tudi z RFID karticami Planinske Zveze Slovenije. Na zalogi je še nekaj sistemov za pokritje novih vrhov + nekaj 100 letakov za promocijo.

Več informacij na forumu >>

Poiščite ostale poslovne priložnosti na MP forumu

Na MP forumu lahko zastavite svoje vprašanje, poiščete poslovnega partnerja, k sodelovanju povabite investitorja ali prodate že obstoječ posel.

Vabljeni k obisku naslednjih širokih področij, ki jih pokriva MP forum:

Oznake: ,
Iskanje
↓ Pomagamo vam pri rasti ↓

Trendi digitalnega marketinga 2018

02.02.2018 od 15:00 do 19:00
Trendi digitalnega marketinga 2018

Pridružite se nam na letnem dogodku Trendi digitalnega marketinga in spoznajte napredne tehnike in uporabne trike s ključnih področij digitalnega marketinga - od vsebinskega marketinga, spletne analitike in družabnih omrežij do mobilnega marketinga, optimizacije prodajnega lijaka ter izboljšanja uporabniške izkušnje. Če iščete napredno znanje, kako na spletu prodati več, tega dogodka preprosto ne smete zamuditi.
Preberite več >>

Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

09.02.2018 od 9:00 do 17:00
Delavnica: Z blog marketingom do novih strank na spletu

Sanjate, da stranke pridejo k vam same od sebe? Želite prevzeti vodilno pozicijo na spletu in prehiteti konkurente? Pridružite se nam na delavnici, na kateri se boste naučili, kako z blog marketingom priti do novih strank, močnejše blagovne znamke in dodatnega prihodka.
Preberite več >>

MP delavnica: Facebook oglaševanje

23.02.2018 od 9:00 do 16:00
MP delavnica: Facebook oglaševanje

Facebook je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za povečanje prodaje. Na tokratni delavnici se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. S pomočjo Jureta Knehtla iz Adstar boste izvedeli, kako svoje oglase kar najbolje optimizirati za doseganje nadpovprečnih prodajnih rezultatov.
Preberite več >>

Vse za podjetje