Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 13.12.2012
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na forumu pogledate tudi ostale poslovne priložnosti!
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Ekološka sol za posipavanje cest

Bralec je pred enim mesecem v Slovenijo pripeljal novo alternativo Kamene soli. Gre za mineral, ki je popolnoma ekološki, ne razjeda železa, betona ali opeke in ni nevaren ob zaužitju, v primerjavi s soljo pa je efektivnejši, ga ni potrebno čistiti in pospešuje vegetacijo, v kolikor je posipan na zelenih površinah.

V Slovenijo je testno pripeljal 10 ton izdelka in ga že razprodal, saj je povpraševanje kar veliko. Bralec sedaj išče resnega partnerja za vložek v izdelek in sodelovanje pri poslu.

Več informacij najdete na forumu >>

Investitor za napredno platformo spletnih trgovin

Bralec se je na forum obrnil z vprašanjem, ali je kdo pripravljen investirati 3 tisoč evrov v napredno platformo spletnih trgovin po vzoru shopify-ja ali bigCommerca z dodano vrednostjo.

Pripravljamo namreč spletno oz. mobilno aplikacijo in potrebujejo nekaj sredstev, da se lahko posvetijo razvoju in trženju le-te. Aplikacija se bo začela tržiti takoj po novem letu – tako pri nas, kot tudi globalno. Potencialnih uporabnikov je nekaj miljonov.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu >>

Investitor v podjetje DUBLI

Bralec, ki že ima podjetje, išče investicijo v minimalni višini 10 tisoč evrov, ki jo bodo porabili za najem računalniške opreme, prostora (Dolenjska), nakup 2-3 paketov podjetja DUBLI in najem 2-3 študentov.

Gre za podjetje DUBLI, pri katerem je ena izmed izjemnih možnosti in priložnosti nakupovanje darilnih kartic Wxpres prek interneta s klikanjem, ki imajo provizije. Investitor bi prejel mesečni dohodek kot poslovni partner glede na odstotek od dobička. Garancija: Odprtje podjetja v katerem bi bil delež 50-50 odstotni. Bralec ima že izdelan tudi poslovni načrt z okvirnimi bilancami.

Več informacij najdete na forumu >>

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,