Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 09.01.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na forumu pogledate tudi ostale, jih pokomentirate ali pa morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Gojenje polžev

Uporabnik foruma išče partnerja ali investitorja, ki bi bil v njegov posel “Gojenje polžev” pripravljen vložiti 15 tisoč evrov. Podjetnik se je o stvari že nekoliko pozanimal in pričakuje zaslužek v višini od 12 do 20 evrov na kilogram polžev. Za začetek ima uporabne površine cca. 2000 m2, kar bi zadostovalo za gojenje 3000 kilogramov polžev. Investitorja sprejema do konca meseca januarja.

Več informacij najdete na forumu >>

Kozmetika za urejanje nohtov

Podjetnik na forumu vsem zainteresiranim ponuja proizvajalca za kozmetiko za urejanje nohtov iz kvalitetnih materialov, gre torej za lake, gele, umetne nohte in podobne produkte. V kolikor bi kdo želel, gre podjetnik lahko tudi v partnerstvo z izdelavo spletne trgovine. V primeru interesa se lahko registrira tudi lastna blagovna znamka.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Partnerstvo pri spletni prodaji

Uporabnik foruma išče partnerja na področju spletne prodaje. Sam je odprt za nove ideje, ima znanje iz spletne prodaje, išče pa partnerja, ki ima mogoče neko idejo, lahko že izdelan patent, mogoče nekoga, ki bi prodajal določen artikel (lahko uvožen, že izdelana inovacija ali patent) preko spletne prodaje. Sam lahko v hitrem času poskrbi za izdelavo kvalitetne in optimizirane spletne strani oz. spletne trgovine.

Več informacij najdete na forumu >>

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!

Oznake: , , , ,