Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 09.05.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Prodaja domačih rastlinskih olj

Podjetnik se ukvarja s prodajo domačih rastlinskih olj iz Prekmurja. Ustanovil je lastno blagovno znamko, zdaj že po Sloveniji kar dobro poznano, pod imenom Onej. Spletna trgovina Onej deluje približno pol leta. V tem času je bilo veliko promocij, največ konec januarja, ko je stran dosegla čez 20 tisoč unikatnih obiskovalcev. Podjetnik sedaj išče poslovne partnerje, ki imajo fizične trgovine in bi radi olja Onej prodajali na svojih policah. Gre za zelo kvalitetne izdelke, ki so v zelo kratkem času postali zelo zanimivi za velik del populacije.

Več informacij najdete na forumu >>

Vending kavni aparati

Podjetnik išče sodelavca z izkušnjami v polnjenju, servisiranju in instalacijah vending kavnih aparatov. V kolikor bo vložen tudi kapital, postane solastnik podjetja (od 10 tisoč evrov), drugače bo sodelovanje potekalo preko s.p. oz. po dogovoru. Potrebno bo obiskati tudi izobraževanje o aparatu v tujini pred pričetkom dejavnosti.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Posredovanje storitev varovanja

Uporabnik našega foruma išče poslovne partnerje za posredovanje posla varovanja med stranko in varnostno službo. Gre za komercialno delo, torej za iskanje novih strank in strank, katere že imajo urejeno varovanje. Plačilo je dolgoročno in v odstotkih, stroški pa so le račun za telefon in stroški bencina.

Več informacij najdete na forumu >>


Oznake: , , , , , ,