Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 24.05.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Izgradnja lastne proizvodnje za nastilj za konje

Poslovnež, ki se je oglasil na forumu, išče interesente za projekt na področju konjeniške industrije, in sicer gre za izgradnjo lastne proizvodnje za nastilj za konje. Projekt je izvozno naravnan in že ima stranke – podjetnik je v lanskem letu že naredil 120 tisoč evrov realizacije. V konjeniškem svetu se namreč kriza ne pozna v taki meri kot drugje, saj gre za prestižen šport, s katerim se večinoma ukvarjajo ljudje, katerim denarja ne primanjkuje.

Več informacij najdete na forumu >>

Distributer za zlato

Podjetnik na forumu išče distributerje, ki bi bili pripravljeni prodajati zlato po 1 gram. Za delo ne potrebujete izkušenj, zgolj voljo in veselje do dela. Gre za poslovno priložnost, za katero ne potrebujete denarnih vložkov.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Tržnik

Podjetnik na forumu išče več terenskih tržnikov ali ljudi z že utečenim prodajnim kanalom za trženje novega izdelka, ki ga še ni nikjer na tržišču. Gre za protivlomni cilindrični vložek s tremi življenjskimi dobami in SPT tehnologijo. Odlična tržna niša za tiste z vizijo lastnega širjenja posla oz. podjetja.

Več informacij najdete na forumu >>

Oznake: , , , , ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>