Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 27.06.2013
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

“Domain name sharing”

Podjetnik na forumu išče poslovnega partnerja, ki je pripravljen vložiti 15 tisoč evrov v storitev deljenja domen. Sredstva so namenjena registraciji dveh podjetij, stroškom dela v prvih nekaj mesecih in pridobitvi ter zaščiti domen. Dve ustrezni domeni sta že v njegovi lasti, dve dodatni sta identificirani. V sistemu je trenutno po 14-dnevni uporabi 7 uporabnikov.

Prva domena v njegovi lasti ima 4.000 potencialnih uporabnikov v SIoveniji (in številka se vsak dan povečuje) ter možnost uporabe tudi na področju nekaterih držav EU in Hrvaške. Druga domena ima trenutno manjši potencial, t.j. približno 200 uporabnikov v Sloveniji (število se vsak dan povečuje) in prav tako možnost uporabe na področju EU in v državah bivše Jugoslavije.

Več informacij najdete na forumu >>

Prodaja domene in portala Fighter.si

Na forumu se je znašel tudi oglas za prodajo ljubiteljskega spletnega portala Fighter.si, ki je brez oglaševanja in brez optimizacije le z nekaj kompenzacijami dosegel veliko število obiskovalcev (povprečno 36.000 obiska, največ 50.000 obiska). Ima tudi FB stran, portal je bil do aprila, ko so nehali objavljati novice, edini resen portal o borilnih športih v Sloveniji.

Sodelujejo z vsemi večjimi organizatorji dogodkov, tudi z vsemi panožnimi zvezami, doživeli so številne objave v medijih, povzemali so jih tudi tuji mediji. Zaradi pomanjkanja časa portal prodajajo. Izklicne cene ni, prodajo ga tistemu, ki ponudi več. 

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Designer za animacijo

Programer na forumu išče osebo, ki ima izkušnje z designom in tudi smisel za estetiko ter bi bila pripravljena narediti več majhnih animiranih sličic. Te bi se uporabile za izdelavo mobilne aplikacije. Potrebuje od 60 do 120 sličic, plačilo po dogovoru.

Več informacij najdete na forumu >>

Oznake: , , , ,