Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 02.08.2013
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Nakup spletne trgovine

Podjetniki, ki se poleg spletne prodaje ukvarjajo tudi z izdelavo kozmetike, na našem podjetniškem forumu iščejo osebo, ki bi se bila pripravljena ukvarjati z maloprodajo njihovih izdelkov v drugih državah. Želijo, da bi ta oseba poskrbela za razširitev njihovih produktov tudi v drugih državah, bodisi prek oglaševanja bodisi Facebooka. Trgovina že deluje, vse je pripravljeno za prodajo. Cena spletne trgovine je 1.200 evrov.

Več informacij najdete na forumu >>

Produkt za spletno prodajo

Podjetnik išče produkte, ki so primerni za spletno prodajo, hkrati pa išče tudi partnerja za sodelovanje. Sistem izdelave spletne trgovine bi bil zelo enostaven, poudarek bi bil na slikovni predstavitvi produkta ter tudi na samem opisu produkta. Zaželeno je, da so produkti zanimivi že na prvi pogled in da so nekaj novega, inovativnega in uporabnega. 

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Poslovno sodelovanje

Podjetje, ki se ukvarja s proizvodnjo montažnih objektov, išče poslovnega partnerja za sodelovanje pri trženju montažnih hiš v tujini. Način poslovnega sodelovanja se lahko prilagaja posamezniku glede na njegove želje in potrebe. Iščejo predvsem komercialiste, ki bi vzpostavljali tržno mrežo v državah EU ali samostojno tržili na področju EU-ja. 

Več informacij najdete na forumu >>

Oznake: , , , , ,