Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 11.07.2013
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Nakup spletne trgovine

Zaradi spremembe prodajnega programa in zaradi usmeritve na druge spletne trgovine, ki predstavljajo večino njihovega prihodka, podjetniki iščejo skrbnika spletne trgovine Glavca.si. Želijo jo predati le resnemu kandidatu, saj kljub prodaji še vedno verjamejo v njen precejšen potencial.

Več si preberite na MP forumu >>

Nakup ekološke trgovine v Ljubljani

Podjetniki prodajo dobro utečeno fizično ekološko trgovinico, locirano na tržnici v Ljubljani. Trgovina deluje že šest let in normalno posluje vsak delovni dan dopoldne. Ob nedeljah in praznikih je tržnica in s tem trgovina zaprta. Prodajajo se pakirana ekološka hrana in pijača, naravna kozmetika, čistila, filtri za vodo, testi za škodljive snovi ipd. Razlog za prodajo je pomanjkanje časa, saj vodijo še eno podjetje. 

Več si preberite na MP forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Nakup večih spletnih trgovin

Podjetniki na našem forumu prodajajo več spletnih trgovin: Diplomska.com, Čevelj.si in Natikači.si ter Visečemreže.si. Nudijo uvajanje v celoten poslovni proces (navodila za delo v administraciji spletnih trgovin, pošiljanje, pakiranje, izdaja računov, svetovanje za nabavo in prodajo, vodenje poslovne dokumentacije …) za doseganje pričakovanih donosov.

Več si preberite na MP forumu >>


Oznake: , , , ,