Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 11.07.2013
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.

Nakup spletne trgovine

Zaradi spremembe prodajnega programa in zaradi usmeritve na druge spletne trgovine, ki predstavljajo večino njihovega prihodka, podjetniki iščejo skrbnika spletne trgovine Glavca.si. Želijo jo predati le resnemu kandidatu, saj kljub prodaji še vedno verjamejo v njen precejšen potencial.

Več si preberite na MP forumu >>

Nakup ekološke trgovine v Ljubljani

Podjetniki prodajo dobro utečeno fizično ekološko trgovinico, locirano na tržnici v Ljubljani. Trgovina deluje že šest let in normalno posluje vsak delovni dan dopoldne. Ob nedeljah in praznikih je tržnica in s tem trgovina zaprta. Prodajajo se pakirana ekološka hrana in pijača, naravna kozmetika, čistila, filtri za vodo, testi za škodljive snovi ipd. Razlog za prodajo je pomanjkanje časa, saj vodijo še eno podjetje. 

Več si preberite na MP forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Nakup večih spletnih trgovin

Podjetniki na našem forumu prodajajo več spletnih trgovin: Diplomska.com, Čevelj.si in Natikači.si ter Visečemreže.si. Nudijo uvajanje v celoten poslovni proces (navodila za delo v administraciji spletnih trgovin, pošiljanje, pakiranje, izdaja računov, svetovanje za nabavo in prodajo, vodenje poslovne dokumentacije …) za doseganje pričakovanih donosov.

Več si preberite na MP forumu >>

Oznake: , , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Facebook oglaševanje

Facebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase.

Preberite več >>
Vse za podjetje