Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 15.08.2013
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Poslovni partnerji za trženje internetnih orodij

Podjetje Puupo na našem podjetniškem forumu išče poslovne partnerje – podjetja ali posameznike – ki bi bili pripravljeni tržiti njihove internetne produkte. Gre za spletna orodja, ki podjetjem omogočajo enostavno uporabo interneta v njihovem poslu. Cilj orodij je v enem letu dvigniti kakovost uporabe interneta v vašem poslu za 2 stopnički. 

Več informacij najdete na forumu >>

Investitor v dobro poslovno idejo

Investitor išče osebo z dobro poslovno idejo in zanesljivim poslom. Pripravljen je nuditi tako finančno podporo kot tudi svoje izkušnje. Višina investicije ni pomembna – pomemben je le dober in zanesljiv posel, najraje s področij uvoza in prodaje, proizvodnje in prodaje, IT (razvoja aplikacij) ipd.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Išče se ekipa programerjev

Podjetnik na forumu zaradi dodatnih projektov išče ekipo programerjev, ki so sposobni razvijati aplikacije na Androidu, iOsu ter webu. Gre za dolgoročno sodelovanje, torej ne le za en projekt. Za plačilo se dogovori ob vsakem projektu posebej. Od ekipe programerjev se pričakujeta resnost in zanesljivost.

Več informacij najdete na forumu >>


Oznake: , , , , ,