Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 12.09.2013
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Mentorstvo izkušenega podjetnika

Poslovnež, ki ima že 20 let izkušenj v družinskem podjetju, od leta 2000 pa je samostojni podjetnik, nudi svoje znanje in izkušnje vsem tistim, ki iščejo znanje ter informacije iz vrst uspešnih poslovnežev. Pomaga lahko z nasveti, je pa tudi član mednarodnega zasebnega kluba, preko katerega se dodatno izobražuje na področju osebnega in poslovnega uspeha. Omenjeni klub omogoča tudi mednarodno mreženje preko elitne spletne socialne mreže ter v okviru rednih mednarodnih srečanj članov iz vsega sveta v živo.

Več informacij najdete na forumu >>

Prodaja in zastopstvo rokavic Touchscreen

Podjetnik bo v septembru prejel prvo količino rokavic Touchscreen nemškega oblikovalca. Gre za izredno kvalitetne rokavice, ki so že priznana blagovna znamka. Na voljo so v šestih barvnih odtenkih, njihova prodajna cena s poštnino vred pa bo 28 evrov. Produkt zaenkrat še ni prisoten v Sloveniji in bližnji okolici. 

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Partnerski program Stacuna.com

Spletna trgovina Stacuna.com odpira vrata vsem mojstrom ter tistim, ki bodo to še postali. Govora je o partnerskem programu z 20 odstotno provizijo, ob dolgotrajnem sodelovanju pa se lahko nadejate višjih provizij. V partnerski program se lahko vključijo vsi, ki si lastijo spletno stran, blog, portal ali Facebook stran. 

Več informacij najdete na forumu >>


Oznake: , , , ,