Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 05.09.2013
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Prodaja ali oddaja spletne parfumerije

Podjetje Dignitas se je odločilo za prodajo ali oddajo njihove spletne trgovine Privoscim.si. Ta je namreč zaradi njihove širitve na druga področja in posledičnega pomanjkanja časa že od decembra v hibernaciji. Ker je spletna trgovina že precej utečena in dovršena, bo kupec oz. najemnik po nekaj začetnih vloženih urah za normalno poslovanje potreboval zgolj še minimalno administracijo in seveda kontakt s strankami. 

Več informacij najdete na forumu >>

Koordinatorji prodaje za Slovenijo

Nemško podjetje FlexKom, ki prihaja na slovensko tržišče, išče koordinatorje prodaje za Slovenijo. Delo koordinatorja zajema iskanje trgovin, restavracij, storitvenih dejavnosti, delavnic ipd., ki bodo ponujale FlexKom kartico ali stranke, ki bodo to kartico uporabljale.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Poslovni partner za prodor na tuji trg

Mlado slovensko podjetje, ki se ukvarja z izdelavo naravnih izdelkov (naravni-zaklad.si), potrebuje poslovnega partnerja, ki bi jih pomagal prodreti na tuje trge. Trenutno namreč poslujejo samo na področju Slovenije. Možnosti sodelovanja so lahko različne oziroma po dogovoru. 

Več informacij najdete na forumu >>


Oznake: , , , ,