Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 18.01.2013
Na podjetniškem forumu Zavoda mladi podjetnik se je v zadnjih nekaj dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - da jih ne bi prezrli, vam danes predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na forumu pogledate tudi ostale poslovne priložnosti!
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Podvodni etui za pametne telefone

Podjetnik na forumu išče osebo, ki bi pristopila k veleprodaji podvodnih etuijev za pametne telefone in tablične računalnike ter na začetku odkupila manjšo količino izdelkov. V primeru večje količine odkupa je podjetnik pripravljen prepustiti komplet vele- in maloprodaje. Etuiji so vodotesni do 10m gladine. Gre za inovativen produkt, popolnoma opremljen z vsemi certifikati in potrdili, v naslednjem tednu pa podjetnik že pričakuje prve vzorce etuijev.

Več informacij najdete na forumu >>

Organizator koncertov in prireditev

Uporabnik foruma išče organizatorja koncertov in podobnih prireditev, saj so lani začeli z novo storitvijo, ki se je že izkazala za hit in požela odličen odziv s strani množic. Gre za storitev, ki povezuje gostinstvo in zabavo, delali pa so že po večjih koncertih, kot so Metalcamp, Punkrock Holiday, ipd.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Atraktivna dodatna ponudba v barih in restavracijah

Zastopniki za inovativno sladico, ki na slovenskem trgu še ni prisotna, a je v mnogih država v tujini že uveljavljena, iščejo bar, restavracijo ali druge podobne točke, mimo katerih gre precej ljudi. Iščejo namreč prvo lokacijo, kjer bi sladice lahko ponujali kot dodatno ponudbo v že obstoječi restavraciji oz. baru. Za strežbo sladic ponudnik prostora ne bi potreboval dodatnega kadra, mesečno pa bi lahko pridobil dodatne prihodke.

Več informacij najdete na forumu >>

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!


Oznake: , , , ,