Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 20.12.2013
Tudi tokrat se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Investicija v novo nastale projekte oz. spletne strani

Podjetnik, ki je tudi sam imel nekaj težav pri implementaciji svojih projektov, ve, kako težko je začeti poslovno pot. Prav zato se je odločil, da bo pomagal na področju, na katerem ima znanje. Petim izbrancem bo ponudil izdelavo spletne strani ali spletne trgovine za minimalno plačilo osnovnih stroškov. 

Več informacij na forumu >>

Investiranje v podjetje

Zaradi dveh projektov, ki jih pelje njegovo podjetje, podjetnik išče poslovnega partnerja. Sodeluje s tujimi podjetji in zaradi obsežnosti projektov potrebuje finančno injekcijo v vrednosti 20 tisoč evrov, ki jih vrne v roku enega leta z obrestmi vred. 

Več informacij na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Partner za dolgoročno sodelovanje

Podjetnika na forumu iščeta poslovnega partnerja za dolgoročno sodelovanje na področju razvoja mobilnih aplikacij. Potrebujeta osebo, ki obvlada programiranje mobilnih aplikacij. Začetnega vložka ni. En projekt je že v razvoju (potrebno dokončanje), naslednji pa še čakajo.

Več informacij na forumu >>

Oznake: , , ,