Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 22.03.2014
Tudi v tem tednu se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo štiri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Kids e-shop)

Projekt, ki je pripravljen za start: Kids e-shop

Podjetnica zaradi selitve v tujino prodaja projekt, ki je v celoti pripravljen za start. Gre za spletno trgovino, namenjeno prodaji otroških oblačil, poleg e-trgovine pa podjetnica podari še kompletno pohištvo za otroško trgovino za čevlje in oblekice v velikosti 35m2 in skladišče v velikosti 10m2, priloži pa tudi svetleči logo (brez rolete). Pohištvo je skoraj novo, kupljeno pred 6 meseci.

Projekt bi bil zanimiv za vse, ki želijo začeti podjetniško pot s čim manjšim vložkom.

Več informacij na forumu >>

Manjša investicija v evropski projekt

Ekipa podjetnikov išče investicijo za projekt beeTIME.eu v višini 2.000 evrov. Želijo si investitorje, ki imajo znanje trženja, obvladajo angleški jezik in bi bili pripravljeni sodelovati pri projektu kot tržniki oglasnega prostora. Gre za novičarski portal, ki je prisoten od druge polovice leta 2013 in v takšni obliki (v angleškem jeziku), v Evropi nima konkurence.

Več informacij na forumu >>

Poslovni partner

Podjetnik išče poslovnega partnerja na finančnem, pravnem in marketing področju iz okolice Nove Gorice ali Obale. Ima poslovno idejo, a potrebuje znanje na omenjenih področjih. Trenutno je na začetku in pripravlja poslovni načrt, nato bi z novim poslovnim partnerjem skupaj iskala potencialne investitorje. Zaželjene so izkušnje ali iznajdljivost, predanost, navdušenje za delo.

Več informacij na forumu >>


Oznake: , , , ,