Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 03.05.2014
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Freeimages.com)

Poslovni partner za otroško trgovino v Ljubljani

Podjetnik na našem podjetniškem forumu išče resnega kandidata za partnerstvo v otroški trgovini, ki bi se nahajala v Ljubljani (potencialne lokacije: Supernova, CityPark, BTC City). Začetni vložek bi znašal približno 10.000 – 15.000 evrov, znesek pa bi bil odvisen od najemnine, stroškov za ureditev prostora in količine nakupljenih oblačil. Gre za nizko do srednji cenovni razred kvalitetnih oblačil različnih proizvajalcev.

Več informacij na forumu >>

Investicija v medicinski produkt

Podjetje išče investitorja v produkt, namenjen medicini. Produkt je sestavljen iz strojne naprave in programa, ki teče na mobilni napravi. Ciljna skupina kupcev je izjemno široka. Dokumentacija je že v pripravi, ekipa je formirana, analiza trga je narejena. Ekipa sedaj pričenja z izdelavo prototipa.

Več informacij na forumu >>

Trženje po Sloveniji

Podjetniki na forumu iščejo več komunikativnih sodelavcev iz Slovenije za trženje mobilne aplikacije oz. spletne strani, prilagojene za mobilnike. Plačilo je 50 evrov na prodano aplikacijo, način izplačila je po dogovoru. Pogoj za sodelovanje je smart phone, na katerem se aplikacija pokaže.

Več informacij na forumu >>

Oznake: , ,
Iskanje
MP izobraževanja
MP svetovanje

Ste pred ustanovitvijo podjetja, a imate premalo informacij? Ne veste, kateri stroški so povezani z ustanovitvijo? Je za vas bolj primeren s.p. ali d.o.o.? Kako je z obdavčitvijo podjetja? Se vam splača postati normirani s.p.? Kako je s popoldanskim s.p.? Vabljeni na individualno svetovanje.

Preberite več >>
Pravno svetovanje

Imate v svojem podjetju težave pri sestavljanju in pregledu pogodb? Niste prepričani, če so pogoji uporabe na vaši spletni strani ustrezni? Bi radi izboljšali pogodbo o zaposlitvi, poslovodenju ali ostale pogodbe? Imate težave s kršenjem blagovne znamke? Rešitev je pravno svetovanje.

Preberite več >>
MP dogodek: Razvij svojo idejo v donosen posel!

Mnogokrat se na nas obrnejo posameznice in posamezniki z idejo, ki bi jo radi pretvorili v posel. V večini primerov ostane le pri poizvedovanju, pa čeprav gre velikokrat za ideje, ki imajo s pravim pristopom velik potencial.

Preberite več >>
Vse za podjetje