Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 19.05.2014
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Freeimages.com)

Poslovni partner pri videoprodukciji

Novoustanovljeno podjetje, ki se ukvarja z videoprodukcijo, išče mlade ljudi na področju osrednjeslovenske regije, ki imajo podobno podjetje ali opremo in bi se želeli skupaj z njimi vpeljati v ta posel in ga razširiti. Pogoj je, da potencialni partner pozna osnove o tem, kako narediti tehnično brezhiben posnetek, ter osnove montaže in broadcast standardov. Seveda je potreben tudi občutek za estetiko. Zaželeno je tudi drugo znanje, ki je vključeno v videoprodukcijo. 

Več informacij na forumu >>

Investitor za že vpeljan posel

Podjetnik na forumu išče partnerja oziroma investitorja, ki bi lahko zagotovil finance za povečanje obsega naročil za že vpeljan posel na področju izvoza. Denar bo namenjen nakupu že prodanih surovin in blaga. Ponuja realen donos in realno partnerstvo ali pa obresti po dogovoru. Za vložen kapital ponuja tudi solastništvo blagovnih znamk. 

Več informacij na forumu >>

Investitor za finančni vložek v višini 5 tisoč evrov

Podjetniku se je odprla možnost uvoza različnega blaga. Blago se bo prodajalo tako na spletu kakor v fizičnih trgovinah. Trenutno je tik pred podpisom pogodbe. Ker bi za fizično trgovino potreboval precej blaga, išče nekoga, ki bi bil pripravljen vložiti nekaj svojega kapitala. Potrebuje se še približno 5 tisoč evrov, preostali del zagotavlja sam.

Več informacij na forumu >>

Oznake: , , ,