Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 09.09.2014
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Tržnik za kovinske izdelke

Podjetnik, ki se ukvarja z izdelavo najrazličnejših izdelkov iz kovin (alu, železo, rostfrej itd.), išče tržnika, ki bi bil pripravljen prodajati njegove izdelke in pomagati pri iskanju novih strank. Izdela lahko kakršne koli izdelke, saj ima na voljo več različnih strojev za obdelavo kovin.

Več informacij na forumu >>

Nakup spletne trgovine Znizano.si

Naprodaj je nova spletna trgovina s spletno domeno Znizano.si, ki jo je mogoče uporabljati za prodajo poljubnih izdelkov oz. storitev. Trenutno je nastavljena predvsem za prodajo izdelkov iz akcijskih ponudb, a vsebino lahko spremenite oz. prilagodite po svojih željah. Trgovina nima zalog! V ceno je vključena takoj operativna spletna trgovina, domena, e-mail in Facebok profil (340 všečkov).

Več informacij na forumu >>

Nakup spletne trgovine z otroškimi vozički

Naprodaj spletna trgovina z otroškimi vozički za avstrijski trg. Obstaja od lanskega avgusta, vendar se ni aktivno oglaševala. Prodalo se je okoli 25 kompletov naključnim obiskovalcem, polovica naročil je bila iz Nemčije. Dobavitelji omogočajo posamezne nakupe, dobava preko hitre pošte DPD/GLS, strošek se giba okoli 25 evrov/kom. Cena vključuje operativno in lično spletno trgovino, kontakte dobaviteljev (nekaj še dodatnih na voljo), Facebook profil s 1,5 tisoč všečki, e-mail in domeno.

Več informacij na forumu >>

Provizija za nove kontakte

Podjetnik na forumu išče poslovne partnerje, ki bi mu iskali delo v tujini (po vsej Evropi). Ukvarja se z opremljanjem objektov s kompletno notranjo opremo (kuhinje, notranja vrata, pohištvo, stopnice ipd.). V zameno za kontakte nudi provizijo. 

Več informacij na forumu >>

Oznake: ,
MP izobraževanja

MP dogodek Facebook oglaševanjeFacebook oglaševanje je koristno orodje tako za grajenje blagovne znamke kot tudi za izboljšanje prodaje. Na tokratnem dogodku se bomo s strokovnjakom za Facebook oglaševanje osredotočili na prodajni del: Facebook oglase. Preberite več o delavnici >>