Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 15.10.2014
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Išče se poslovni partner na področju POS programa

Podjetje zaradi izdatnega širjenja v zadnjem letu išče poslovne partnerje po celotni Sloveniji. Od partnerjev pričakujejo strokovnost in resnost, saj menijo, da se mora strankam nuditi strokovna pomoč. Delo zajema tudi opravljanje namestitev ter skrb za njihovo zadovoljstvo. 

Dobre partnerje vedno nagrajujejo in v kolikor ste se našli v teh besedah vas vabijo, da jih pokličete in dogovorili se boste za srečanje, kjer vam bomo predstavili vse detajle, ki jih kot bodoči partner potrebujete.

Več informacij na forumu >>

Išče se investitor za postavitev novih poslovalnic

Podjetnik išče investitorja, ki bi bil pripravljen vložiti sredstva v ustvarjanje novih poslovalnic v Sloveniji in Avstriji. Gre za okrepčevalnico s fast food ponudbo, ki je trenutno že prisotna v Mariboru, kjer se je tudi precej dobro prijela.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna trgovina

Naprodaj je spletna trgovina z otroškimi vozički za avstrijski trg, ki obstaja od lanskega avgusta. Trgovina se ni aktivno oglaševala in zato se je prodalo le okoli 25 kompletov naključnim obiskovalcem. Polovica naročil je bila iz Nemčije. 

Cena znaša 800 evrov in vključuje operativno in lično spletno trgovino, kontakte dobaviteljev (nekaj dodatnih še je na voljo), Facebook profil, elektronsko pošto, domeno. 

Več informacij na forumu >>


Oznake: , ,