Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 02.11.2014
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Si SEO mojster in iščeš pisarno?

Odlična priložnost za vse, ki ste SEO mojstri in iščete pisarno, v kateri bi delali. V MP coworkingu (Ljubljana, Dravlje) namreč iščemo SEO mojstra, ki bo izvajal omenjene storitve za nas in naše stranke v okvirni vrednosti vsaj 200 evrov na mesec (neto), garantirano vsaj za pol leta.

Pogoji so:

  • smisel za pisanje vsebin, 
  • vsaj osnovna lastna SEO mreža, 
  • samoiniciativnost,
  • postaviti znaš svoj SEO blog, 
  • redno poročanje o napredku,
  • normalna cena SEO storitev.

Če povzamemo: iščemo nekoga, ki bo pri nas vzel coworking v vrednosti 79 eur + DDV na mesec, razliko (okvirno 120 eur na mesec) ti plačamo prek računa.

Več informacij na forumu >>

Ekipa išče investitorje

Ekipa na forumu išče investitorje za inovativno platformo na trgu EU, ki je v 40 odstotnem letnem porastu. Petino investicije so si že zagotovili, sedaj potrebujejo še preostali delež. Minimalen vložek je 56.400 evrov, vračilo vložka zagotavljajo v 2-3 letih, exit pa v 5-10 letih.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je projekt UAU Telegram

Podjetnik zaradi selitve v tujino proda projekt UAU Telegram. Povpraševanje obstaja, vendar je potrebno nadaljevati s Facebook oglaševanjem, ki so sicer že v teku. K projektu je priložena tudi Facebook stran z 963 všečki. Vse naj bi bilo že pripravljeno na prevzem in zagon.

Več informacij na forumu >>

Oznake: ,