Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 24.11.2014
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Nakup nepremičnine na slovenski obali

Podjetniki iščejo investitorja ali poslovnega angela, ki bi bil pripravljen odkupiti nepremičnino s pripadajočim zemljiščem v izmeri 1.998 m2 in zemljišče s stavbiščem v skupni izmeri 9.901 m2. Poslovni prostori so oddani v najem za določen čas. Nahajajo se na elitni lokaciji na slovenski obali, kjer je že vpeljana dejavnost, s katero bi želeli nadaljevati in jo nadgrajevati ter samo podjetje širiti tudi na druga področja.

Več informacij na forumu >>

Sladoledni kiosk v bližini Maribora

Podjetnik na forumu prodaja sladoledni kiosk z lastnim parkiriščem v okolici Maribora ob zelo prometni cesti Maribor – Ptuj v naselju ob trgovini. Kiosk stoji na najemniški zemlji z zelo ugodno najemnino. V kiosku je vsa potrebna oprema in zaloga. Podjetnik ob nakupu ponuja tudi pomoč pri vpeljavi v posel, kar pomeni, da je ponudba primerna tudi za tiste, ki še niste delali v tej panogi.

Več informacij na forumu >>

Samostojni telefonski tržnik

Podjetje išče zunanjega samostojnega telefonskega tržnika vpisov in oglasnega prostora v nov spletni portal TRIBUTUM, in sicer gre za spletni naslov pogrebne-storitve.si. Iščejo tržnika za vse kategorije. 

Več informacij na forumu >>

Prodajni zastopnik za stroje

Podjetnik na forumu išče prodajne zastopnike (posameznike ali podjetja), ki bi bili pripravljeni prodajati njegove produkte. Govora je o različnih vrstah strojev.

Več informacij na forumu >>


Oznake: , ,