Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 07.02.2013
Na našem podjetniškem forumu se je v zadnjih dneh pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti - danes vam predstavljamo tri izmed njih. Vabljeni, da si na njem pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: sxc.hu)

Alarmni sistem

Podjetnik išče partnerja za trženje in tržne analize za alarmni sistem. Sistem je sestavljen iz strojne in programske opreme. Strojno opremo sestavlja kartica dimenzij 5.71cm x 5.20cm x 1.27cm. Vsebuje digitalne vhode in izhode, na katere je možno priključiti poljubne senzorje.

Nekatere od funkcionalnosti, ki jih lahko dosežemo z različnimi moduli: pošiljanje in sprejemanje SMS sporočil, vzpostavljanje in sprejemanje klicev, merjenje pospeškov, tlaka, temperature, zaznavanju barv, kompas, zaznavanje plinov, merjenje svetilnosti, pošiljanje GPS koordinat, merjenja razdalje med predmeti, zaznavanje premika in alarmiranje.

Več informacij najdete na forumu >>

Prodaja spletne trgovine funky.si

Podjetnik zaradi pomanjkanja časa resno razmišlja o prodaji spletne trgovine funky.si. Prodati želi celoten posel, idejo, vključno s podporno stranjo hec.si. Pogoj je odkup zaloge (po nabavni ceni). Trgovina kljub manjši aktivnosti podjetnika prinaša mesečno manjši dobiček.

Več informacij najdete na forumu >>

Preverite tudi ostale poslovne priložnosti na forumu.

Avdio oglaševanje bendov

Podjetnik želi s pomočjo našega foruma poiskati primerne lokacije za avdio oglaševanje bendov. V poštev pridejo predvsem fitnes centri, gostilne in podobne lokacije. Spletna stran je zaenkrat še v izdelavi, saj je celotni projekt še v fazi dokončevanja.

Več informacij najdete na forumu >>

————————————————————————————————————————-

Želite izvedeti več? Vprašajte na forumu! Ste že naš oboževalec na Facebooku? Dodajte nas!


Oznake: , , , ,