Poslovne priložnosti na MP podjetniškem forumu

Na forumu se je v zadnjih dneh pojavilo nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da jih pogledate, podate svoje mnenje in dodate kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na MP forumu

Poslovne priložnosti na MP forumu

Išče se poslovni partner

Podjetje Erimi s.r.o. iz Bratislave (ki je v slovenskem lastništvu) išče poslovnega partnerja/investitorja za posel z rabljenimi vozili na slovaškem tržišču. Zakaj slovaški trg? Slovaško tržišče z RV je tržna niša, ima solidno in še razvijajočo se kupno moč, financiranje nakupa je manj zahtevno kot v Sloveniji, trg tudi ni tako nasičen z vsemi mogočimi prodajalci kot pri nas. Seveda je konkurenca močna, vendar je “dovolj prostora” za nova podjetja.

Več informacij na forumu >>

Naprodaj specializirana trgovina z ekološkim programom

Če ste navdušeni nad ekologijo in prihajajočimi trendi novodobnega sveta ter imate nekaj svojih sredstev, kontaktirajte podjetnike, saj iščejo samozavestno osebo za prevzem že utečenega posla in blagovne znamke – fizična specializirana trgovina z ekološkim programov in spletna trgovina.

Prisotni so že več kot 10 let (tudi spletna trgovina), lokacija trgovine pa je v okolici Ljubljane. V kolikor ste visoko motivirani, lahko zapeljete posel tudi v “zero waste” trgovino ali pa nadaljujete že sedanje poslovanje. Odlična lokacija in izjemno lepa trgovina.

Več informacij na forumu >>

Solne sobe v Ljubljani

V Ljubljani na zelo frekventni lokaciji prodajo utečen posel z brezčasnima solnima sobama. Prevzem možen takoj.

Več informacij na forumu >>

Poiščite ostale poslovne priložnosti na MP forumu

Na MP forumu lahko zastavite svoje vprašanje, poiščete poslovnega partnerja, k sodelovanju povabite investitorja ali prodate že obstoječ posel.

Vabljeni k obisku naslednjih širokih področij, ki jih pokriva MP forum:

Oznake:

Brezplačne e-novice!
Vse za podjetje