Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 05.01.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu (Vir slike: Stuart Miles, FreeDigitalPhotos.net)

Išče se investitor za inovativni zaposlitveni portal

Podjetnik se je obrnil na naš podjetniški forum, saj išče investitorja, ki bi bil pripravljen v njegovo novoustanovljeno podjetje vložiti 50 tisoč evrov denarnih sredstev. Denar bi se porabil za izdelavo unikatne spletne strani, šest mesečno oglaševanje in zaposlitev ene osebe. V zameno ponuja solastninski delež pri podjetju, ki bo tržilo zaposlitveni portal.

Zaposlitveni portal bo deloval z inovativno tehniko, ki se v tem trenutku ne uporablja nikjer drugje in je kot takšna izredno zanimiva, obljublja.

Več informacij na forumu >>

Sodelovanje z glasbenikom

Slovenski glasbenik bi rad izdal svoj novi album, a se mu zaradi pomanjkanja financ projekt najverjetneje ne bo izšel. Ker je večina že pripravljenega, tudi celoten album je posnet in pripravljen, glasbenik išče pokrovitelje oziroma partnerje, s katerimi bi lahko združil moči. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna stran s storitvijo oddajanja spletnih trgovin

Podjetnik se je odločil za prodajo spletne strani, ki je namenjena prodaji ali najemu spletnih trgovin. Trenutno je na voljo več kot 60 predlog spletnih trgovin, ki so bile odkupljene od večjih dizajnerskih agencij. V paketu za 250 evrov je vključena tudi domena in spletni prostor. 

Več informacij na forumu >>

Oznake: , , , ,