Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 23.01.2015
V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.
Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Išče se pravnik, ki bi vstopil v poslovno partnerstvo

Podjetnica, ki je po izobrazbi pravnica, v svoje mlado podjetje vabi pravnika oziroma pravnico, ki bi se bil pripravljen pridružiti njenemu podjetju in tako vstopiti v svet podjetništva. Od novega sodelavca pričakuje željo po učenju novih stvari, ambicioznost, organizacijske sposobnosti in dobro računalniško pismenost. 

Več informacij na forumu >>

Išče se programer za razvoj aplikacije

Podjetnica išče talentiranega in zanesljivega programerja, ki bi se pridružil razvoju inovativne aplikacije za Android. Raziskava trga je že napravljena in kot kaže, obstaja velik interes za uporabo takšne aplikacije.

Več informacij na forumu >>

Išče se inovator oziroma dizajner

Podjetnik išče inovatorja oziroma dizajnerja, ki bi bil pripravljen uresničiti njegovo idejo in oblikovati izdelek, namenjen za vsakdanjo rabo. Pričakuje privlačen in uporaben izdelek, v katerega bi se ljudje zaljubili. Potreboval bi tudi nekaj pomoči pri izbiri materialov, ki bi bili za njegov produkt najprimernejši.

Več informacij na forumu >>

Išče se investitor oziroma poslovni partner

Podjetnik se je na našem forumu odločil poiskati investitorja oziroma poslovnega partnerja za izpeljavo njegove poslovne ideje, ki bi po njegovem mnenju koristila marsikomu. Govora je o aplikaciji in izdelavi spletne strani.

Več informacij na forumu >>


Oznake: , ,