Poslovne priložnosti na forumu

Avtor — 28.01.2015

V zadnjem času se je na našem podjetniškem forumu pojavilo kar nekaj dobrih poslovnih priložnosti. Vabljeni, da si pogledate tudi ostale, podate svoje mnenje, ali morda dodate tudi kakšno svojo idejo.

Poslovne priložnosti na forumu

Poslovne priložnosti na forumu

Sodelovanje pri trgovinski dejavnosti

Podjetnik na forumu vsem zainteresiranim ponuja možnost sodelovanja pri trgovinski dejavnosti. Kot pravi, so možni praktično vsi dogovori. Je lastnik prodajalne v velikosti 18m2 z možnostjo razširitve in na zanimivi lokaciji v okolici Nove Gorice ter ima s.p. z dejavnostjo trženja raznovrstnih izdelkov. Išče nekoga, ki je spreten pri zagonu prodaje. 

Več informacij na forumu >>

Naprodaj je spletna trgovina EkoPlaza.si

Za vse, ki iščete novo poslovno priložnost ali pa želite razširiti svojo ponudbo ekološkega blaga, bo morda prišel v poštev nakup ekološke spletne trgovine EkoPlaza.si, ki je bila aktivirana decembra leta 2009. S spletno trgovino prejmete tudi zalogo blaga, katerega nabavna vrednost znaša približno 3 tisoč evrov. Spletna trgovina je programirana v Magentu, ki omogoča enostaven vnos podatkov in slik ter izvajanje promocijsko-prodajnih aktivnosti ter spremljanje in analizo prodaje. 

Več informacij na forumu >>

Sodelovanje pri prodaji palm

Italijansko podjetje, ki se že 30 let ukvarja z gojenjem palm in mediteranskega rastlinja, išče podjetje ali osebo z s.p.-jem, ki bi jo zanimalo prodajati njihov program v Sloveniji. Že vrsto let se ukvarjajo z vertikalnimi vrtovi in je tudi tukaj možno sodelovanje z arhitekti in izvajalci na tem področju. 

Več informacij na forumu >>

Iščejo se sodelavci v podjetju Essens

Podjetnik na našem forumu išče nove sodelavce v podjetju Essens. Podjetje se ukvarja z prodajo kozmetičnih in prehranskih izdelkov. Služite lahko na dva načina: z direktno prodajo teh izdelkov ali pa z iskanjem novih članov. Podjetje ne zahteva nobenih finančnih obveznosti in nobenih vložkov. Z delom se lahko prične takoj, odprta je tudi tujina.

Več informacij na forumu >>


Oznake: , ,